Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Castile Wireless Samsung Buds2 Pro: proba premium de sunet si confort
Util

Castile Wireless Samsung Buds2 Pro: proba premium de sunet si confort

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt versiunea premium de casti wireless, care a marcat anul 2022. Acestea sunt cele mai noi casti bluetooth de la Samsung si se lupta pentru prima pozitie din topul celor mai bune casti ale momentului. Ele au fost reproiectate semnificativ fata de modelul anterior, Galaxy Buds Pro, oferind mai multe beneficii utilizatorului și o experienta imersiva, senzationala. De exemplu, au o calitate imbunatatita a sunetului, despre care se spune ca este cu mult superioara altor casti wireless din piata, in prezent. Designul buds-urilor, de asemenea, a suferit o transformare: un material mai moale, care le face confortabile pentru purtarea pe termen lung.

Sa aruncam o privire la functiile care au fost imbunatatite la Galaxy Buds2 Pro:

1. Design elegant si extrem de confortabil

Samsung a redus greutatea castilor Buds2 Pro cu 15% fata de versiunea Buds Pro, facandu-le mai putin voluminoase, si le-a dat un finisaj mat. Asta inseamna ca sunt mult mai usor de purtat si mult mai stabile in ureche. Probabil ca Samsung a tinut cont de feedback-ul utilizatorilor de Buds Pro, care s-au plans ca le cad din urechi.

Castile sunt insotite de o aplicatie (Fit Test), care ofera un “test de potrivire” pentru a se asigura ca sunt pozitionate corect. Aplicatia reda melodii, astfel incat sa poti verifica daca sunt confortabile si daca se potrivesc bine in ureche. O data ce potrivirea s-a finalizat, poti fi sigur ca Buds2 Pro nu iti vor cadea de urechi, orice miscare ai face.

Carcasa

Galaxy Buds2 Pro vin intr-o carcasa din plastic mat, rotunjita la margini. Spre deosebire de carcasele uzuale, aceasta se simte mai usoara si are o textura unica, aderenta. Carcasa seamana cu o cutie de bijuterii, iar materialul este foarte rezistent.

Protectiile de silicon

Fiecare protectie din silicon cantareste 5,5 grame si este usor de introdus in ureche.

Spre deosebire de Galaxy Buds Pro, care aveau un aspect lucios, fiecare dintre castile Galaxy Buds2 Pro este acoperita cu o textura mata de silicon la exterior si plastic neted la interior. Samsung a adaugat o gura de aerisire in interiorul fiecarei casti, pentru a ajuta la reducerea presiunii.

Protectiile de silicon sunt disponibile in trei dimensiuni: 11 mm, 13 mm si 15 mm. Sunt usor de inlocuit, ceea ce este minunat, deoarece schimbarea varfurilor poate fi, uneori, un proces dificil si obositor. Ele nu mai ies din urechi ca in cazul Galaxy Buds Pro si sunt mai discrete.

Si pentru carcasa, dar si pentru protectiile din silicon, exista trei optiuni de culoare: Bora Purple, Black si White.

Comenzile tactile

Comenzile tactile sunt usor de utilizat. In timp ce unii utilizatori nu le folosesc, cei care o fac vor fi multumiti de simplitate.

Exista optiuni ca: o singura atingere pentru Redare/Pauza, doua sau trei atingeri pentru a controla muzica si podcasturile, o atingere si mentinere apasata pentru apeluri. Aceste optiuni pot fi personalizate in functie de fiecare utilizator.

Samsung a rezolvat si hipersensibilitatea prezenta la modelele anterioare. Cand atingi comanda sau cand o tii apasata, castile emit un semnal sonor pentru a notifica faptul ca au primit comanda.

2. Ideale pentru ploaie sau antrenamente intense

Ce apreciem la Buds2 Pro este ca au un rating IPX7, privind rezistenta la apa. Ele pot fi scufundate in apa dulce de pana la 1 metru. Sa stim asta, ne ofera liniste in timpul antrenamentelor in care transpiram foarte mult.

casti wireless samsung galaxy buds2 pro rezistente la apa

3. Functii inteligente de anulare a zgomotului si cresterea productivitatii

Samsung a imbunatatit cu 40% functia de anulare a zgomotului de pe Galaxy Buds2 Pro, pe care o si numeste Intelligent ANC (Active Noise Cancellation). Nu exista nici o setare pentru a ajusta nivelurile de anulare a zgomotului, castile se adapteaza automat la mediul inconjurator. Sa spunem ca esti intr-un joc si functia ANC este activata. Daca incepi sa vorbesti, ANC-ul se va dezactiva automat, astfel incat sunetul ambiental sa poata fi auzit. In acest fel, prietenii tai nu vor trebui sa vorbeasca tare pentru ca tu sa-i auzi si nici tu nu vei striga la ei pentru ca volumul din casti este prea tare.

casti wireless samsung galaxy buds2 pro discuta in soapta cu prietenii

Memento pentru intinderea gatului

O alta caracteristica este “reminderul pentru intinderea gatului”, care detecteaza pozitia capului si te avertizeaza daca ai stat cu capul in jos mai mult de 10 minute.

Castile pot fi controlate prin aplicatia Samsung Galaxy Wearable

Toate functiile si setarile pentru Galaxy Buds2 Pro sunt accesibile prin intermediul aplicatiei Galaxy Wearable de pe dispozitivele Android. Daca preferi versiunea iOS, poti utiliza aceste casti cu telefoane sau tablete Apple, dar se pierd unele dintre cele mai atractive caracteristici.

In interiorul aplicatiei, ti se arata procentajul bateriei, atat pentru casti cat si pentru carcasa, chiar in partea de sus. Aplicatia iti ofera acces la comenzile de control al zgomotului (ANC, dezactivat sau Ambient Sound). In partea de jos a aplicatiei, exista optiuni pentru activarea/dezactivarea functiei Voice Detect, Audio 360, comenzi tactile si functii pentru gasirea castilor pierdute.

casti wireless samsung galaxy buds2 pro anc si voice detect

4. Se asociaza rapid cu produsele Samsung

Samsung Galaxy Buds2 Pro se asociaza usor cu alte dispozitive Samsung, inclusiv telefoane, tablete, smartwatch-uri, laptopuri sau Smart TV. Atunci cand deschizi prima data cutia de incarcare, castile vor fi detectate de telefonul tau Samsung aflat in apropiere. Le vei conecta simplu, prin apasarea unui singur buton, si le vei putea utiliza imediat. Apoi poti asocia simultan castile si cu alte dispozitive Samsung. Buds2 Pro identifica gadget-ul pe care il folosesti si se conecteaza automat cu acesta.

Pe Samsung Galaxy Z Flip4 poti adauga un panou de control pe ecranul secundar, care iti spune cata baterie a mai ramas in casti. De asemenea, poti accesa rapid functiile de activare a sunetului ambiental sau a comenzilor tactile de pe casti.

casti wireless samsung galaxy buds2 pro conectare cu flip4

Smartwatch-urile Galaxy Watch5 sau Watch4 vor detecta castile la fel de repede, permitandu-ti sa asculti muzica direct de pe ceas, in timp ce mergi sau alergi. Pe ecranul tactil al smartwatch-ului poti sa controlezi functii precum Active Noise Cancellation sau Touch Controls.

O mica diferenta intre castile wireless Buds2 Pro si Airpods Pro, cu impact mare in experienta de utilizare

Am testat castile premium Buds2 Pro si Airpods Pro si am descoperit un lucru pe care il au in comun: faptul ca acestea comuta automat intre dispozitive. De exemplu, daca primesti un apel pe telefon in timp ce te uiti la un film pe tableta, sunetul va fi transmis pe telefon atunci cand raspunzi, iar filmul se pune pe pauza.

Dar exista o diferenta importanta: la incheierea convorbirii, Airpods Pro nu revine automat la tableta, este nevoie sa le conectezi manual. Buds2 Pro, in schimb, se reconecteaza la dispozitivul initial, inca din momentul in care inchizi conversatia, iar filmul de pe tableta continua automat.

5. Calitate exceptionala a sunetului

O parte esentiala a calitatii audio imbunatatite este procesarea sunetului Hi-Fi pe 24 de biti/48 kHz. La modelul anterior, sunetul pe 24 de biti era convertit in 16 biti in momentul in care ajungea la casti. Noul Codec Seamless (SSC) de la Samsung permite transmiterea mai multor date de sunet de la dispozitivul Galaxy Buds2 Pro (de 256 ori mai multe).

Buds2 Pro ofera un sunet echilibrat, detaliat si plin de claritate. Notele joase sunt profunde si nuantate, neauzindu-se doar o doza mare de boom fulminant. Piesele sunt mai degraba imersive, decat comprimate si aglomerate.

casti wireless samsung galaxy buds2 pro sunet ca in centrul scenei

Sistem Audio 360 imbunatatit cu mai multe canale

Samsung a adus, de asemenea, imbunatatiri sistemului audio 360. Pe modelul Buds Pro anterior, aceasta caracteristica era o configuratie multi-canal bazata pe stereo, astfel incat sunetul se auzea ca si cum ar fi venit din toate directiile. Pe Buds2 Pro, compania a creat un “sunet surround complet” cu aranjamente virtuale pe 5.1 si 7.1 canale, sau Direct Multi-Channel.

Sunetul pe care il auzi la Buds2 Pro este mai amplu decat la modelele anterioare. In plus, te face sa te simti ca si cum ai fi in centrul unui cinematograf. Te bucuri de o experienta audio la 360 grade pe Netflix, Disney+, HBO Max si alte aplicatii de divertisment.

6. Durata de viata lunga a bateriei

Fiecare casca are o capacitate de 58 mAh, iar carcasa are o capacitate de 500 mAh. Datorita duratei de viata lungi a bateriei si a altor optimizari, Galaxy Buds2 Pro ofera o experienta de ascultare de pana la 8 ore, fara ANC pornit.

Durata de viața a bateriei este cu siguranta mai buna, dar cum ramane cu timpii de incarcare? Intregul pachet se incarca de la 0 la 100% in 75 de minute cu ajutorul unui cablu USB-C. Se pot incarca si wireless cu orice incarcator certificat Qi.

Atunci cand pui castile in carcasa lor, exista si o functie de incarcare rapida, care iti ofera o ora de utilizare cu o incarcare de doar 5 minute.

Toate imbunatatirile de mai sus sunt argumente convingatoare pentru a spune ca Samsung Galaxy Buds2 Pro se numara printre cele mai bune casti wireless de pe piata la sfarsitul anului 2022. Sunt produse premium si merita pe deplin sa fie cumparate fie pentru tine, fie pentru a oferi un cadou sofisticat.

Anterior Cum să locuiești într-o fotografie Urmatorul Knox Asset Intelligence - ultima piesa din scutul Samsung Knox Suite
0 Comment(s)
To Top