Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Ce este MagSafe de la Apple si cum te ajuta
Util

Ce este MagSafe de la Apple si cum te ajuta

Daca si tu detii un iPhone, esti pasionat de tehnologia moderna si vrei sa inregistrezi progrese, probabil ca vrei sa folosesti telefonul cat mai bine si cat mai eficient. O  tehnologie pe care cu siguranta o asteptai demult, este functia MagSafe de la Apple.

MagSafe reprezinta un upgrade de ultima ora si te ajuta sa obtii o incarcare rapida a telefonului tau, incarcatorul fiind capabil sa reduca din caldura dar si sa asigure un contact perfect. Mai exact, este vorba despre o incarcare fara fir care foloseste inele magnetice atat pentru telefon cat si pentru accesoriile Apple.

Functia MagSafe presupune amplasarea corecta a smartphone-ului in timpul incarcarii ceea ce permite utilizatorilor sa-si fixeze telefoanele in pozitia optima pentru incarcare.  

In acest articol, iti vom expune pe rand toate modalitatile in care iti poti folosi telefonul sau accesoriile cu ajutorul MagSafe.

incarcare wireless apple magsafe

La ce iti este utila functia MagSafe?

Daca ti s-a intamplat sa folosesti vreodata un laptop de la Apple, probabil denumirea aceasta nu iti este straina. Mai exact, incarcarea cu MagSafe a debutat odata cu lansarea MacBook Pro din 2006. S-a demonstrat atunci ca MagSafe este mai sigur si mai simplu de folosit decat un incarcator standard.

Magsafe este o functie special conceputa pentru produsele Apple: iPhone, AirPods si Apple Watch. Aceasta functie a fost lansata in data de 13 Octombrie 2020, odata cu aparitia seriilor de iPhone 12 si iPhone 12 Pro.  Apple a lansat atunci doua incarcatoare cu standardul MagSafe: MagSafe Charger si MagSafe Duo Charger.

MagSafe pur si simplu revolutioneaza incarcarea wireless!

Un design complet care include magneti si senzori

Designul MagSafe face posibila incarcarea rapida fara a-ti deteriora telefonul.

MagSafe faciliteaza incarcarea fara fir si te ajuta sa scapi de firele dezordonate.

Nu trebuie decat sa conectezi incarcatorul MagSafe la priza, iar optiunea de incarcare fara fir te ajuta sa-ti pastrezi noptiera sau biroul curate si fara prea multe cabluri.

Cum functioneaza MagSafe?

functionare sistem de incarcare wireless magsafe

Transferul de putere este accelerat si mai  eficient prin alinierea bobinelor din interior. Partea cea mai usoara este ca nu trebuie sa-ti faci griji cu pozitionarea.

In cazul incarcatoarelor wireless Qi, daca telefonul tau nu este complet centrat pe bobina, vei experimenta viteze de de incarcare mult mai mici si poate ca nici nu vei realiza acest lucru. Prin utilizarea magnetilor iti poti alinia corect telefonul pe suprafata incarcatorului ce are implementata functia MagSafe.

Telefonul tau poate fi montat cu usurinta in masina sau de ce nu, atunci cand mergi pe bicicleta. Suportul MagSafe te ajuta sa eviti clemele sau placutele lipicioase.

suport auto cu incarcare wireless magsafe

Gama de accesorii Apple care foloseste functia MagSafe

Este usor de observat faptul ca MagSafe are puterea de a schimba in bine modul in care ne folosim telefonul. Incarcarea fara fir prezinta o lume cu totul noua, permitand utilizatorilor iPhone un sistem de montare a accesoriilor.

Poti investi intr-o husa originala iPhone, care are integrata functia MagSafe, astfel incat sa poti beneficia de anumite caracteristici ajutatoare, fara a afecta stilul sau protectia telefonului. Conecteaza partea din spate a telefonului la incarcator si magnetii se vor pune in functiune.

Apple pune la dispozitia utilizatorilor sai si o gama de huse transparente, din silicon si din piele, toate acestea fiind compatibile cu MagSafe. Daca vrei sa iti tii telefonul in siguranta, o husa din piele MagSafe ar fi o optiune excelenta.

Lumea noastra a devenit din ce in ce mai digitalizata, si vei constata ca telefonul a devenit indispensabil pentru multe dintre activitatile tale. Daca vrei sa tii pasul cu lumea digitala, elimina portofelele voluminoase si opteaza pentru suporturile de carduri subtiri si elegante. Noul portofel Apple MagSafe este un suport de card subtire din piele care se fixeaza chiar pe spatele telefonului tau.

Incarcatorul MagSafe, la fel ca orice gadget sau accesoriu, are avantajele sale. Cand iti doresti sa fii in pas cu tehnologia, este foarte important sa te informezi inainte de a cumpara un produs. Acum, ca ai la indemana toate ideile despre functia MagSafe, iti va fi mai usor sa iei o decizie.

Anterior Strămoșii din vulcan Urmatorul Dragoste pe email și despărțire pe messenger
0 Comment(s)
To Top