Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Samsung 2022: de la telefoane ieftine la tablete Android puternice
Util

Samsung 2022: de la telefoane ieftine la tablete Android puternice

Nu mai este deloc o surpriza ca Samsung a dominat piata smartphone-urilor, a tabletelor si  a accesoriilor in anul 2022.

Conform unui raport oficial emis de Counterpoint Technology Market Research, Samsung a livrat 64 milioane de unitati de smartphone-uri numai in Q3 – al treilea trimestru al anului 2022. Potrivit raportului, Samsung detine 21% din cota de piata globala a livrarilor de smartphone-uri in 2022, ceea ce face ca producatorul sud-coreean sa fie lider peste branduri destul de populare precum Apple, Xiaomi, Oppo sau Vivo.

Compania a reusit sa ofere performante din ce in ce mai avansate la preturi accesibile.

grafic cu cotele de piata Samsung 2022

In tendinte in acest an, la tablete Samsung si telefoane, au fost ecranele AMOLED mari si luminoase, deoarece acestea au contribuit la o citire mai usoara. Samsung a investit in camere mai bune, procesoare mai rapide si spatiu de stocare extins, lucruri care iti permit sa realizezi fotografii si videoclipuri redate la cea mai buna calitate, chiar si in miscare. In plus, noile telefoane sunt mai rezistente la socuri sau la apa decat predecesoarele lor.

Fie ca doresti sa arhivezi amintiri pretioase sau sa postezi pe retelele de socializare, investitia intr-un dispozitiv Samsung, ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru o noua schimbare in anul 2023. Daca iti doresti doar sa compari telefoane noi aparute in 2022, pentru a lua o decizie rationala, atunci aceasta lista te-ar putea ajuta.

Iar daca esti in cautarea unor accesorii moderne, Samsung a lansat o colectie noua si pe partea de smartwatch-uri si Buds-uri.

 

telefon galaxy fold4 smartwatch buds galaxy flip4

Dar mai bine sa facem o retrospectiva a inovatiilor pe care le-a lansat Samsung in 2022:

Luna Ianuarie

Samsung Galaxy S21 FE 5G

telefon samsung galaxy s21 fe

S21 FE a venit cu un ecran AMOLED de 6.4”cu rata de refresh ridicata (120 Hz), procesor SoC Snapdragon 888, incarcare rapida, difuzoare stereo si un set echilibrat de camere foto, inclusiv o camera cu teleobiectiv 3x. Partea frontala este protejata de sticla Corning Gorilla Glass Victus, iar telefonul este rezistent la apa si praf. In interior exista o baterie de 4.500 mAh, suficienta pentru a tine telefonul activ pana la 2 zile. Samsung le ofera utilizatorilor de Galaxy S21 FE mai multe modalitati de a se exprima cu patru noi optiuni de culoare – Olive, Lavender, White sau Graphite.

Luna Februarie

Samsung Galaxy S22 

Samsung Galaxy S 22 este un model de telefon mic, subtire si usor, iar design-ul sau aminteste de telefoanele simple din anii trecuti. Este usor de folosit si ofera un ecran de 6.1”. Rata de refresh este adaptiva, variind de la 48 la 120 Hz, ceea ce face ca totul sa fie foarte fluid – fiecare miscare sau scroll arata foarte bine.

Camera principala are un senzor de 50 MP – fotografiile facute pe zi sau in alte conditii normale arata foarte bine. Si fotografiile pe timp de noapte sau in lumina slaba sunt mai bune, deoarece S22 vine dotat cu optiunea “Night Mode” pentru toate camerele.

fotografie realizata cu night mode samsung galaxy s22

Camera Ultra-Wide ofera rezultate comparabile cu cele ale camerei principale privind culoarea, temperatura si echilibrul dinamic. Camera pentru selfie este un bonus placut si se comporta admirabil chiar si in situatii de iluminare slaba.

Samsung Galaxy S22+

Galaxy S22 și S22+ sunt primele modele Samsung Galaxy S care sunt fabricate cu Armor Aluminium – cea mai rezistenta rama din aluminiu. In acelasi timp, seria Galaxy S22 este prima serie de telefoane mobile care prezinta noul Corning Gorilla Glass Victus+.

Samsung a proiectat Galaxy S22+ cu un ecran plat distinctiv, completat de o sticla premium si un finisaj mat. Rezultatul - un design echilibrat, uniform, discret dar modern. Galaxy S22+ are un ecran de 6,6” si este echipat cu tehnologia Vision Booster.

telefon samsung galaxy s22 plus scos din pachet

Procesorul de 4 nm ofera performante de neegalat pentru toate nevoile de streaming si productivitate.

Bateria puternica a modelului Samsung S22+ poate dura mai mult de o zi, cu o singura incarcare. Telefonul este dotat cu functia Super Fast Charging de 45W, care reduce timpii de incarcare.

La fel ca Galaxy S22, si Galaxy S22+ este construit cu o camera principala puternica de 50MP, un obiectiv tele de 10MP și un obiectiv ultra-larg de 12MP, astfel incat fotografiile sa fie intotdeauna de o calitate buna.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra are un finisaj de lux cu aspect mat, care ofera eleganta si distinctie detinatorului.

Ecranul Dynamic Amoled 2X adaptiv de 6,8“ si 120 Hz al Galaxy S22 Ultra aduce totul la viata in detalii uimitoare – indiferent daca utilizatorii urmaresc continut sau il creeaza ei insisi, luminozitatea maxima fiind de 1.750 niti.

display telefon samsung galaxy s22 ultra

Telefonul este dotat cu cel mai mare senzor de pixeli (2,4um), permitand o captura mai mare a luminii si detalii mai mari in fotografii si videoclipuri. Functia avansata de Nightography a Galaxy S22 Ultra permite utilizatorilor sa obtina imagini si videoclipuri clare, indiferent daca le surprind ziua sau noaptea. Camera foto ofera proprietati de zoom care ii apropie pe utilizatori de 100 de ori mai mult de subiectul actiunii, ceea ce o face nu doar cea mai puternica camera foto realizata vreodata de Samsung, ci si cea mai inteligenta.

Stylus-ul preferat de utilizatorii Note a fost adaugat acum la populara serie de smartphone-uri Samsung. Noul model de S-Pen este cel mai rapid si mai receptiv stylus creat vreodata de Samsung. Cu o latenta cu 70% mai mica, ecranul extins al Galaxy S22 Ultra le permite utilizatorilor sa scrie si sa deseneze mai natural, explorand aplicatiile in moduri cu totul noi.

Samsung Galaxy Tab S8

Aceasta tableta Android s-a diferentiat in special prin grafica la calitate de consola, redata pe un ecran extins de 11”. Un alt element important a fost rata de refresh de 120 Hz, pentru ca fiecare cadru al jocului sa ruleze fara probleme. S-Pen-ul care vine impreuna cu tableta este imbunatatit si face mai usoara si mai rapida editarea videoclipurilor sau a altor proiecte.

tableta android samsung galaxy tab s8

Are o carcasa cu insertie Armor Aluminium, care protejeaza tableta de lovituri, socuri si uzura zilnica.

Camera frontala dubla (Ultra-Wide + Wide) capteaza un unghi larg de vizualizare, ceea ce  face tableta ideala pentru inregistrarile video 4K.

Bateria mare – cu o capacitate uriasa de 8000 mAh – este perfecta pentru vizionarea de filme in miscare, iar incarcatorul super-rapid de 45W iti incarca tableta in cel mai scurt timp.

Samsung Galaxy Tab S8+

Tableta Galaxy Tab S8+ propune un ecran mai mare Super AMOLED de 12,4”. Ea vine cu o baterie mai mare de 10,090 mAh si un scaner de amprente pe ecran.

In proiectarea acestei tablete, compania a implementat o tehnologie de reducere a zgomotului cu trei microfoane, pentru ca utilizatorul sa se poata concentra doar asupra apelului. Cu Google Duo - aplicatia disponibila pentru apelare video de inalta calitate, poti efectua conversatii lungi atat in interes de serviciu cat si in scopuri personale. Ecranul vibrant si basul imbunatatit creeaza o experienta captivanta pentru utilizator.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Tableta cu cel mai mare ecran din seria S ofera o experienta premium utilizatorilor, indiferent daca acestia o folosesc pentru gaming sau in scopuri profesionale. Asa cum ne-a obisnuit, Samsung a proiectat un ecran Super AMOLED extins de 14,6” si o rata de refresh de 120 Hz, dar cu ceea ce impresioneaza Galaxy Tab S8 Ultra este chiar design-ul: cele mai subtiri rame de pana acum si un raport optim intre ecran si corp.

tableta android samsung galaxy tab s8 ultra

La fel ca celelalte doua tablete, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra este perfecta pentru apeluri video, oferind o calitate video 4K profesionala.

Pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spatiu, Galaxy Tab S8 Ultra include până la 16 GB RAM și până la 512 GB spațiu de stocare, precum si spațiu de stocare extensibil cu până la 1 TB cu un card microSD optional.

Cu Galaxy Tab S8 Ultra te bucuri de viteza hyper-rapida 5G si de Wi-Fi 6E. Ai cea mai rapida conexiune Wi-Fi, astfel incat sa poti fi productiv, chiar si atunci cand lucrezi in deplasare.

Incarcator Samsung Super-Rapid de 45W

Dispozitivele Samsung Galaxy S22 Plus si S22 Ultra, Galaxy S20 Ultra, Note10+, Tab S7, Tab S8 pot fi alimentate cu incarcatorul Samsung super fast charge de 45W, incepand din luna februarie 2022. Acesta a fost lansat odata cu noile telefoane Samsung S si tabletele Tab S8.

incarcator samsung super fast charging 45w

Gama larga de accesorii Samsung (casti, smartwatch-uri) si telefoane mobile poate fi adusa la un nivel maxim de energie intr-un timp foarte scurt. Utilizatorii primesc in aceeasi cutie cu acest incarcator Samsung original si un cablu lung de 1,8 m. Incarcatorul de 45W reprezinta o sursa de energie stabila, sigura, iar in conditii normale de utilizare, acesta ofera protectie impotriva pericolelor (supratensiune, scurtcircuite, fluctuatii de temperatura).

Luna Martie

Samsung Galaxy A13 4G Nacho

Telefonul Galaxy A13 4G (A135)  a fost inlocuit de versiunea A13 Nacho (A137).  Acesta face parte din gama de telefoane ieftine si  se evidentiaza printr-un design premium (curbe rafinate, aspect minimalist, culori indraznete) si un ecran de 6,6”, care ofera o vizionare captivanta si confortabila.

telefon samsung galaxy a13 nacho

In partea din spate, acesta are o configuratie de camere cvadrupla: 50 MP – pentru camera principala, camera Ultra Wide – 5 MP, camera Macro – 2 MP si camera Depth – 2 MP. Caracteristicile configuratiei de camere din spate include Digital Zoom, Auto Flash (blit automat), Face Detection si Touch to Focus (atingere pentru focalizare). In partea din fata, telefonul mobil dispune de o camera de 8 MP pentru a face selfie-uri frumoase si pentru a efectua apeluri video.

Cu Samsung Galaxy A13 te bucuri de viteza si de mult spatiu de stocare, deoarece telefonul vine cu 4 GB de RAM si pana la 128 GB de stocare interna. Poti sa rulezi jocuri, sa asculti muzica, sa faci multitasking sau sa partajezi continut fara probleme, deoarece telefonul este echipat cu un procesor puternic.

Utilizatorii pot folosi telefonul atat la serviciu cat si pentru divertisment datorita autonomiei mari a bateriei: 5000 mAh. Este perfect pentru zilele in care esti departe de priza, dar ai o activitate intensa.

Samsung Galaxy A23 4G

Smartphone-ul Samsung Galaxy A23 4G s-a lansat cu cateva dotari interesante: ecran LCD de 6,6”, tehnologie FHD+, rata de refresh de 90 Hz si Gorilla Glass 5. Este un telefon ieftin din clasa A de la Samsung, lansat in luna Martie, dar ce a captat atentia utilizatorilor a fost chipset-ul Qualcomm Snapdragon 680 (6 nm), principalul sau atuu fiind consumul mic de energie.

Quad Camera dispune de 4 senzori: doi senzori de 2MP – macro si depth, unul ultra-wide de 5 MP dar cel care creeaza o impresie buna este senzorul principal de 50 MP, care are OIS – stabilizare optica.

specificatii samsung galaxy a23 4g

Autonomia bateriei, la fel ca in cazul tuturor telefoanelor din clasa A, este de 5000 mAh, suficienta pentru a nu fi intrerupt. Telefonul dispune si de incarcare rapida cu putere 25W.

Samsung Galaxy A33 5G

Telefonul Samsung Galaxy A33 5G  propune un design curat si atragator. Este un telefon subtire si este disponibil in patru culori mate. Ramele sale sunt de calitate iar aspectul inovativ al camerei foto se pliaza perfect pe gusturile utilizatorilor.

Camerele foto au si stabilizare a imaginii, pentru a surprinde lumea din mers. Selfie camera de 13 MP poate realiza videoclipuri 4K, la fel ca si camera principala.

camera foto samsung galaxy a33 5g

Galaxy A33 aduce si difuzoare stereo, ceva ce era rezervat doar pentru modelele superioare din generatiile anterioare. Are si un senzor de lumina ambientala, dar nu are senzor de proximitate si se bazeaza in schimb pe algoritmul de detectare virtuala a proximitatii.

Telefonul a fost actualizat cu un nou chipset - procesor Octa-Core de 5 nm, iar acum suporta o incarcare mai rapida. Galaxy A33 5G suporta o incarcare rapida de pana la 25W, un upgrade fata de puterea de incarcare de 15W de pe Galaxy A32.

Utilizatorii interesati de mai mult spatiu de stocare au beneficiat cel mai mult de pe urma telefonului Samsung Galaxy A33 5G, intrucat acesta a adaugat 128 GB de stocare interna pentru fotografii si videoclipuri, plus suport pentru un card microSD de pana la 1TB.

Samsung Galaxy A53 5G

Ecranul Super AMOLED cu tehnologie FHD+ al Galaxy A53 5G iti incanta privirea cu culori vibrante. Luminozitatea maxima este de 800 niti, ceea ce ofera utilizatorului o vizibilitate buna pe un display extins Infinity-O de 6,5”.

Rata de refresh este de 120 Hz, are o autonomie excelenta a bateriei (5000 mAh) si o experienta One UI 4.1 impresionanta, fluida si bogata in functii, bazata pe cel mai recent Android 12. Galaxy A53 5G promite un software extins, ceea ce  este o afacere buna, daca utilizatorii au tendinta de a pastra telefoanele pentru o perioada mai lunga de timp. Ei se pot astepta la 4 actualizari ale sistemului de operare si la 5 ani de patch-uri de Securitate.

Camerele foto incorporate au lentile multiple ceea ce contribuie la o calitate mai buna a fotografiilor. OIS (Stabilizare Optica a Imaginii) realizeaza videoclipuri mai stabile si te ajuta sa surprinzi detalii greu de observat, inclusiv in conditii de iluminare slaba.

display samsung galaxy a53 5g

Galaxy A53 5G este echipat cu noul chipset Exynos 1280 de la Samsung. Acesta inlocuieste Snapdragon 778G din interiorul Galaxy A52s 5G de anul trecut si este un chipset destul de performant. Concluzia este ca Galaxy A53 5G nu va dezamagi nici un potential cumparator.

Luna Mai

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

Varianta Galaxy Tab S6 Lite din 2022 propune un display mare de 10,4” pe o structura rezistenta. Ca design, tableta este subtire si usoara si include si un S-Pen, pregatit mereu de functionare. Tableta este echipata cu o carcasa metalica si este portabila, strecurandu-se cu usurinta intr-o geanta mica. Are si un suport magnetic pentru a atasa corect S-Pen-ul.

tableta samsung galaxy tab s6 lite 2022

Ce a facut aceasta tableta diferita de altele, este chiar S-Pen-ul. Acesta are functii multiple. Poti schimba culorile mai tarziu atunci cand notezi sau poti sa scrii direct pe PDF-uri pentru mai multa organizare si ordine in documente.

Samsung DeX este o alta functie care iti transforma tableta intr-un computer. Atingi butonul DeX din Quick Panel si utilizezi tableta la fel ca un PC, adica poti sa deschizi mai multe ferestre simultan sau sa muti fotografii in foldere sau in e-mailuri.

Luna Iulie

Samsung Galaxy XCover 6 Pro

Acest telefon face parte din gama de produse rigidizate Enterprise Edition – un pachet complet de tehnologie si solutii mobile pentru companiile care isi doresc mai mult control, securitate si rezistenta.

Si in cazul Galaxy XCover 6 Pro s-au pastrat caracteristici comune cu telefoanele lansate in anul 2022: ecran mare de 6,6”, rata de refresh de 120 Hz si tehnologie FHD+, toate au scopul de a oferi o experienta de afisare optimizata utilizatorului.

Procesorul este Octa-Core cu 6 GB de RAM, ideal pentru a face mai multe task-uri simultan. Cu 128 GB de stocare interna si 1 TB pe care il poti adauga cu cardul microSD te bucuri de performanta avansata pentru orice task.

Conexiunea 5G, precum si Wi-Fi 6E, iti ofera viteze fulger oriunde te-ai deplasa, la birou sau pe teren. Telefonul este foarte rezistent avand nivelul IP68 la apa si praf si durabilitate MIL-STD810H.

telefon samsung galaxy xcover 6 pro rezistent in medii dure

Bateria este de 4.050 mAh, ce tine mai mult de o zi, si partea buna este ca poate fi inlocuita. Cand vrei sa incarci telefonul ai la dispozitie doua optiuni: fie inlocuiesti acumulatorul detasabil cu unul suplimentar, fie folosesti incarcatorul de 15W. Telefonul mai poate fi incarcat si cu pin-ul POGO.

Luna August

Samsung Galaxy Z Flip4

Daca esti in cautarea unui telefon cu clapeta, ecranul de 6,7” al Galaxy Z Flip4 se poate tine pliat sau deschis complet, pentru o vizualizare frumoasa, datorita Ultra Thin Glass. Design-ul acestui telefon flip consta intr-un cadru metalic lucios ce creeaza un contrast fin cu finisajul sticlei.

modele samsung galaxy z flip4

Pixelii mari de pe Wide Camera evidentiaza detaliile chiar si in conditii de noapte. Functia Nightography, pe care am intalnit-o si la telefoanele din gama S de la Samsung, face fotografii excelente cand este intuneric sau poate filma videoclipuri interesante. Datorita OIS si VDIS incorporate poti filma videoclipuri stabile, fara a fi tremurate.

Daca utilizatorul vrea sa-si faca fotografii fara a-si folosi mainile exista o optiune a camerei foto, disponibila doar pe un telefon Samsung care se pliaza, si anume Flexcam. Flexcam ajuta utilizatorul sa se filmeze pe sine si pe prietenii sai, din unghiuri si perspective noi, rezultatul fiind videoclipuri demne de incarcat in aplicatiile sociale. Iar daca vrei sa iti faci selfie-uri cu camera de pe spate, ecranul frontal al Galaxy Z Flip4 iti ofera o pre-vizualizare in timp real.

Galaxy Z Flip4 are un procesor de 4 nm si o baterie de 3.700 mAh pentru a rezista o zi intreaga. Telefonul poate fi incarcat cu un adaptor Super Fast Charging sau cu Fast Wireless Charging 2.0, daca vrei sa renunti la cabluri.

Samsung Galaxy Z Fold4

Odata cu Galaxy Z Flip4 s-a lansat si Fold4, un telefon potrivit si pentru gaming, realizat din materiale durabile, dar discrete. S-a mers pe ingustarea ramelor pentru mai mult spatiu pe ecran, iar camera frontala a fost camuflata, astfel incat sa nu se vada nici un punct negru intre utilizator si interfata telefonului.

S-au folosit materiale precum Corning Gorilla Glass Victus+ pentru protectia ecranului secundar (extern), iar ecranul principal interior este de tipul Infinity Flex Display, acesta are protectie din plastic. S-a folosit Armor Aluminium pentru rame si balama – cel mai dur material care actioneaza ca o armura impotriva deteriorarilor si sticla ultra-subtire rezistenta pentru mai multa flexibilitate.

Noul Taskbar implementat pe acest telefon pliabil este instrumentul secret in rezolvarea sarcinilor multiple: stergi activitati, sari rapid intre ferestre, navighezi liber pe Internet.

taskbar samsung galaxy z fold4

S-Pen Fold Edition iti ofera senzatia de a scrie cu un stilou pe hartie: varful sau subtire de 1.5 mm, cu 4096 niveluri de presiune face ca scrierea sa fie lina, naturala si precisa. Stylus-ul se potriveste in orice mana si poate fi utilizat pentru perioade lungi de timp impreuna cu Fold4. Stiloul are si un buton lateral Air Command, care prin apasarea lui accesezi functii ca Smart Select, Screen Write, Live Message, Create Note si altele.

La Samsung Galaxy Z Fold4, capacitatea de zoom s-a imbunatatit si ea: te poti apropia de detalii cu cel mai bun zoom de pana acum la un Fold -  Space Zoom 30X.

Puterea celor doua baterii incorporate in Galaxy Z Fold4 depaseste asteptarile, inregistrand o capacitate totala de 4.400 mAh, perfecta pentru a rezista o zi intreaga in conditii de activitate intensa.

Samsung Galaxy Watch5 (40 si 44 mm)

Fie ca preferi un ceas smartwatch pentru barbati sau un ceas smartwatch dama, Galaxy Watch5 a fost proiectat in doua marimi (mic si mare) pentru a se potrivi ambelor sexe. Este de 1,6 ori mai rezistent la zgarieturi datorita afisajului cu cristal de safir premium, este rezistent la apa si este perfect pentru utilizatorii care vor sa isi monitorizeze starea de sanatate.

Prin senzorul 3 in 1 Samsung BioActive, posesorul ceasului isi poate monitoriza starea inimii. Acest smartwatch Samsung are un senzor cardiac electric (ECG) care masoara ritmul si frecventa cardiaca, un senzor optic de ritm cardiac si un senzor de analiza a impedantei electrice (BIA). Cel din urma monitorizeaza de la procentul de grasime corporala la greutatea muschilor scheletici.

ceas smartwatch samsung galaxy watch5 40/44 mm

Are 8 simboluri sub forma de animale, fiecare reprezentand un anumit tip de somn. Ceasul este ideal pentru monitorizarea somnului, mai exact urmarirea etapelor de somn (treaz, usor, profund, REM), planificarea orei de culcare sau detectarea sforaitului.

Ceasul se incarca foarte rapid, in aproximativ 30 de minute ajunge de la 0% la 45% de incarcare. Este echipat cu functie de incarcare rapida si are o baterie mai mare decat cea a modelelor anterioare.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Daca te afli in cautarea unui ceas smartwatch premium, Galaxy Watch5 Pro poate fi o alegere potrivita. Corpul ceasului este fabricat din titan, iar afisajul este din cristal de safir rezistent. Culorile clasice (negru si gri) pun in evidenta stilul premium si atemporal al ceasului.

ceas smartwatch la mana samsung galaxy watch5 pro

Utilizatorii de Galaxy Watch5 Pro isi pot verifica progresul in antrenamentele lor si au parte de 90 de exercitii fizice diferite. Ei isi pot monitoriza numarul de pasi sau de calorii, ceasul detectand usor orice fel de activitate fizica. Are inclusiv o functie de navigatie pentru biciclisti si excursionisti, acestia fiind coordonati de voce sau de vibratii, pas cu pas.Tensiunea arteriala (ridicata sau scazuta) poate fi monitorizata si ea prin intermediul BioActive Sensor – functie utila pe smartwatch-ul Galaxy Watch5 Pro.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Pana si sunetele slabe pot fi detectate si eliminate cu ajutorul functiei Active Noise Canceling (ANC) datorita celor 3 microfoane SNR incorporate (raport semnal-zgomot) pentru frecvente inalte.

Pentru cei care opteaza pentru o pereche de casti Samsung wireless, mai exista o functie si anume Voice Detect. Aceasta dezactiveaza ANC si activeaza sunetul ambiental, astfel incat utilizatorul sa poata auzi clar ce se intampla in jurul sau fara a-si scoate castile.

Utilizatorii de casti Samsung buds se pot bucura de un sunet mai realist cu Intelligent 360 Audio. Direct Multi-channel, tehnologia Dolby Atmos si Enhanced Head Tracking au drept scop sincronizarea fiecarei miscari, oferindu-i utilizatorului o experienta cat mai captivanta. Cu 360 Audio, Buds2 Pro indica directia sunetului si iti ofera o experienta audio spatiala.

specificatii casti samsung galaxy buds2 pro

Luna Septembrie

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Tableta face parte din gama de produse rigidizate Enterprise Edition – o suita completa de tehnologie si solutii mobile pentru companiile care isi doresc mai mult control, securitate si optiuni variate.

Tableta Galaxy Tab Active4 Pro este proiectata pentru a se potrivi oricarui mediu de lucru, fiind usor de transportat si de utilizat. Robusta si fiabila, utilizatorii o pot folosi  atat in spatiul interior, cat si in cel exterior dur. Aspectul sau subtire ii simplifica ziua celui care o detine.

Rezistenta sa persista chiar si in cele mai dure conditii, deoarece este echipata cu Corning Gorilla Glass 5 si este in conformitate cu standardul MIL-STD-810H.

Display-ul are o diagonala de 10.1”, iar tableta este rezistenta la apa si praf. Utilizatorul o poate folosi o zi intreaga, aceasta fiind suficient de portabila si compacta.

tableta samsung galaxy tab active4 pro rezistenta la apa si praf

Este perfecta pentru lucrul in echipa si face multitasking-ul sa fie mai usor. Rezolva sarcini grele cu ajutorul unui procesor avansat Octa-Core si are pana la 1TB stocare externa. Se conecteaza cu viteze uimitoare la Internet cu Wi-Fi 6 si 5G.

Autonomia mare a bateriei – 7.600 mAh – iti permite sa o folosesti cat mai mult si se incarca rapid prin pinii POGO sau USB Type-C. Tableta poate ramane alimentata chiar daca activezi modul No Battery. Nu trebuie decat sa o conectezi la o sursa de alimentare si sa continui sa lucrezi. Astfel previi deteriorarea bateriei.

Samsung Galaxy A04s

Printre cele mai ieftine telefoane Samsung se afla si Galaxy A04s, un telefon low-budget, potrivit portofelului oricarui utilizator.

Face parte din gama de telefoane Samsung A, diagonala display-ului sau fiind de 6,5” si are o rezolutie HD+. Afisajul este de tipul PLS LCD si are o rata de refresh de 90 Hz. Partea hardware a dispozitivului se bazeaza pe un chipset performant  Exynos 850, o memorie RAM de 3 GB si o capacitate interna de stocare de 32 GB. Cum era si evident, producatorul coreean Samsung ofera utilizatorului posibilitatea de a extinde memoria pe acest telefon cu ajutorul unui card microSD. Ca si sistem de operare, este disponibil Android 12.

telefon ieftin samsung galaxy a04s

Samsung Galaxy A23 5G

Odata cu lansarea lui Galaxy A23 5G de la Samsung, utilizatorii se pot bucura de puterea vitezei rapide 5G, atunci cand vor sa se joace sau cand vor sa descarce fisiere importante. Prin reteaua 5G ramai mereu conectat si beneficiezi de jocuri fluide si de partajare ultra-rapida.

Vizionezi continutul care iti place pe ecranul Infinity-V de 6.6”, totul derulandu-se foarte lin. Tehnologia FHD+ si rata de refresh de 120 Hz sunt puncte tari ale smartphone-ului Galaxy A23 5G, ceea ce il face mai fluid si mai clar. Design-ul Ambient Edge este simplu, dar de impact.

Fotografiile ating nivelul de excelenta datorita obiectivelor multiple ale Galaxy A23 5G. Camera principala de 50 MP are stabilizare optica si ofera mai multa claritate, camera Ultra Wide extinde unghiul de vizualizare iar camera Depth personalizeaza focalizarea. In plus, cu camera Macro te apropii de cele mai discrete detalii.

camera telefon samsung galaxy a23 5g

Daca ti-a placut aceasta retrospectiva Samsung a anului 2022 si pentru a fi la curent cu ceea ce este nou, urmareste-ne atat pe Facebook cat si pe site, unde vom afisa toate lansarile Samsung ce vor avea loc in anul 2023.

Anterior XCover6 Pro - un telefon care rezista la cele mai grele conditii Urmatorul Revoluția tehnologică pe rewind - Episodul 2: Începe mobilizarea!
0 Comment(s)
To Top