Casti Samsung Galaxy Buds2 R177

SKU
SM-R177N

Castile Samsung Galaxy Buds2, R177, te vor rasfata cu o experienta audio fantastica, avand un design confortabil pentru o purtare indelungata, difuzoare Advanced 2 pentru o transmisie vocala imbunatatita si Active Noise Cancellation, ca tu sa te bucuri de muzica ta preferata, indiferent de imprejurimi.

Garantie: 24 luni - Samsung Romania

Specificatii tehnice Casti Samsung Galaxy Buds2 R177

  • Bucura-te de un sunet exceptional in perfecta armonie, Castile Samsung Galaxy Buds2, R177, avand incorporat un Woofer pentru un bass mai puternic, si un Tweeter, pentru sunete inalte mai clare.
  • Multumita sistemului de 3 microfoane si a designului curbat, sunetele nedorite vor fi neutralizate ca tu sa poti auzi si sa fii auzit perfect, in acelasi timp.

samsung-galaxy-buds2-microphones

  • Castile Samsung Galaxy Buds2, R177, elimina zgomotul de fundal cu pana la 98%, cu ajutorul tehnologiei Active Noise Cancelling si a capetelor din silicon, care filtreaza pasiv alte sunete neplacute.
  • Poti sa auzi tot ce se petrece in jurul tau fara sa fie nevoie sa iti dai jos castile, doar activeaza optiunea Ambient Sound si controleaza cat vrei sa auzi din fundal.

samsung-galaxy-buds2-ambient-sound

  • Mai mici si mai usoare decat Buds+, Castile Samsung Galaxy Buds2, R177, pot fi personalizate pentru o potrivire perfecta. Cu ajutorul capetelor de silicon de 3 marimi diferite si a aplicatiei Galaxy Wearable, poti afla care dintre optiuni este cea perfecta pentru tine.

samsung-galaxy-buds2-sizes

  • Pot fi folosite pana la 20 de ore continuu, iar o incarcare de 5 minute poate insemna pana la 60 de minute de utilizare.
  • Conecteaza-te cu usurinta la toate device-urile tale Samsung cu ajutorul optiunii Auto-Switch si controleaza-le cu ajutorul PC Buds Manager.
SKUSM-R177N
ProducatorSamsung
ConectivitateBluetooth
Dimensiuni17.0x 20.9x 21.1 mm (casca)
50.0x 50.2x 27.8 mm (carcasa)
Greutate5 g (casca)
41.2g (carcasa)
Acumulator61mAh/472mAh
MaterialePlastic
Sistem de operareRTOS
ChipsetBES2500ZP-80
NFCDa
Bluetooth5.2, A2DP, LE
SenzoriAccelerometru, giroscop, Hall (magnitudinea campului magnetic), proximitate, Touch, VPU(Voice Pickup Unit)
Scrie o recenzie
Write a ReviewCasti Samsung Galaxy Buds2 R177
To Top