Samsung Galaxy Watch6 Smartwatch 44mm

SKU
SM-R94

Descoperă viitorul tehnologiei cu Samsung Galaxy Watch6 44mm, R940 - Bluetooth sau R945 - LTE, companionul tău personal pentru sănătate și fitness. Află informații în timp real despre sănătate, rămâi conectat și exprimă-ți stilul, toate într-un singur smartwatch inovator.

Garanție: 24 de luni - Samsung Romania

Specificații Smartwatch Samsung Galaxy Watch6 44mm R940 / R945

  • Urmărește calitatea somnului pentru a fi în forma maximă: Cu ajutorul funcției Sleep Tracker, înțelege și îmbunătățește-ți modelul de somn pentru un început fresh în fiecare zi. Monitorizează cu ușurință etapele somnului (Superficial, REM, Ușor si Profund) și obține o perspectivă mai profundă asupra calității somnului tău. Lasa Galaxy Watch6 să te îndrume către construirea unor obiceiuri de somn mai sănătoase.
  • Senzorul BioActiv 3 în 1: Adu-ți călătoria în fitness la noi culmi cu inovatorul Senzor BioActiv 3 în 1. Monitorizează progresul antrenamentelor și compoziția corpului pentru a-ți atinge obiectivele de fitness. Acest senzor te ajută să înțelegi mai bine corpul tău și să iei decizii informate.

ceasul samsung galaxy watch6 44mm iti monitorizeaza antrenamentele

  • Monitorizare avansată a ritmului cardiac: Menține-ți sănătatea inimii sub control cu functia Heart Monitor a Galaxy Watch6. Detectează ritmuri cardiace neregulate, ritmuri cardiace ridicate sau scăzute și primește notificări rapide pentru a-ți asigura bunăstarea.

ceasul samsung galaxy watch6 iti monitorizeaza ritmul cardiac

  • Integrare fără probleme în ecosistemul Galaxy: Asociază-ți Galaxy Watch6 cu smartphone-urile Samsung (Android 10 sau peste) pentru a rămâne conectat în mișcare. Preia apeluri, răspunde la mesaje și ascultă muzică direct de pe ceasul tău - toate acestea cu o integrare perfectă în ecosistemul tău Galaxy. Smartwatch-ul se poate conecta și cu alte smartphone-uri non-Galaxy, dar funcțiile pot fi limitate.

ceasul samsung galaxy watch6 44mm apeleaza sistemul de urgenta atunci cand cazi

  • Versiunea LTE poate primi apeluri si mesaje fără ca ceasul să fie conectat la telefon, pentru aceasta având nevoie de un eSIM de la operatorul de telefonie.
  • Ecran extins pentru consultare rapidă: Obține o vedere completă asupra datelor privind antrenamentele și starea de sănătate pe ecranul mare și personalizabil al Galaxy Watch6, cu o ramă mai subțire. Controlează progresul și obiectivele tale cu o privire rapidă.
  • Fă-ți ceasul unic cu față personalizată: Exprimă-ți individualitatea personalizând fața ceasului cu designuri unice, teme complicate sau chiar fotografii. Fă-l cu adevărat al tău și lasă-l să-ți reflecte stilul.
  • Schimbări ușoare de brățară: Schimbă brățările tale preferate cu un clic simplu. Schimbă modelul sau culoarea de brățară pentru a se potrivi oricărei ocazii într-o clipă.
  • Monitorizare a presiunii arteriale: Stai la curent cu starea sănătății tale cu funcția Blood Pressure direct de pe Galaxy Watch6. Obține măsurători precise în mișcare, direct de la încheietura mâinii.
  • Controler de camera foto: Capturează fotografii perfecte de la distanță cu un singur clic pe ceasul tău. Controlează camera foto a smartphone-ului Samsung Galaxy de la distanță, asigurându-te că nu ratezi niciun moment memorabil.
cu ceasul samsung galaxy watch6 44mm poti controla camera foto a telefonului
SKUSM-R94
ProducatorSamsung
Dimensiuni44.4 x 42.8 x 9.0t
Greutate33.3g
Acumulator425/300mAh
MaterialeAluminiu
Sistem de operareWear OS Powered by Samsung
NFCDa
GPSDa, cu A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Bluetooth5.3, Wi Fi, GPS, NFC, LTE
SenzoriAccelerometru, barometru, gyro, puls, senzor de lumina
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Galaxy Watch6 Smartwatch 44mm
To Top