Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Samsung High Resolution - Monitoarele cu 1 miliard de culori
B2B

Samsung High Resolution - Monitoarele cu 1 miliard de culori

Cautam in permanenta solutii pentru a putea fi mai productivi, mai eficienti, astfel incat sa avem si timp pentru noi pe parcursul zilei. Fie ca suntem la birou sau muncim de acasa, ne dorim sa avem spatiu suficient si o pozitie confortabila fata de monitor, sa ne mentinem starea de sanatate a ochilor si chiar sa economisim energie electrica.

Am mentionat mai sus doar cateva dintre beneficiile monitoarelor Samsung High Resolution, cu ajutorul carora vom putea naviga mai usor in lumea digitala, cand lucram, dar si cand ne relaxam.

Personalizare si productivitate la maxim

Lansate in primavara acestui an, monitoarele Samsung High Resolution reprezinta o gama versatila, din care poti alege ceea ce se potriveste nevoilor tale. O multitudine de caracteristici si specificatii tehnice unice si performante te sustin sa lucrezi cat de rapid doresti.

  • Aspectul: 16/9, 16/10. 32/9, 32/10, 21/9
  • Tipul ecranului: plat sau curbat
  • Rata de refresh: intre 60-240 hz
  • Dimensiunea ecranului: intre 24-49 inch
  • Tipul suportului: cu inaltime ajustabila, cu pivot, cu suport de perete
  • Rezolutia: 9 optiuni
  • Conectivitatea: pana la 9 porturi diferite, intre care 3x USB, USB-C, LAN Port si Display Port, HDMI si port pentru casti
  • Functii: Anti-Glare, Picture in Picture, Picture by Picture, Game Mode, Low Input Lag, Eye Saver, Eco Saving Plus, Eco Sensor Mode

Design-ul Borderless iti mareste productivitatea, iar ecranul inovator te ajuta sa fii mai performant si mai creativ.

Proprietatea Auto Source Switch Plus a monitorului iti faciliteaza conectarea, automat. Astfel, monitorul va detecta si va afisa corect semnalul dispozitivului pe care doresti sa il utilizezi.

Functia Anti-Glare limiteaza stralucirea ecranului si iti da libertate de pozitionare a monitorului fata de sursa de lumina sau fata de fereastra.

1 miliard de culori - O experienta vizuala unica

Cele peste 1 miliard de nuante de culori vibrante pe care le disting aceste ecrane, te ajuta sa vezi detalii pe care nici nu ti le poti imagina.

Vei vedea detalii in nuantele inchise si stralucire in nuantele deschide, astfel incat sa ai o experienta vizuala unica. Culorile sunt redate cu o precizie excelenta, ceea ce face ca ochiul uman sa vada culori asemanatoare cu cele din realitate. De aceea, monitoarele de ultima generatie de la Samsung sunt perfecte pentru aplicatii foto, video si grafica.

Monitoarele Samsung High Resolution sunt UHD 4K, avand de patru ori mai multi pixeli decat un monitor Full HD. Astfel, te poti bucura de fotografii, filme si jocuri la o calitate de neimaginat pana acum.

Iar daca doresti sa maresti calitatea documentelor, poti converti usor continutul SD, HD si Full HD la nivelul UHD, imbunatatind detaliile grafice. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Samsung UHD Upscaling.

Acuratetea perfecta a imaginii, sunetul excelent dat de boxa incorporata, precum si luminozitatea uniforma din orice unghi privesti, vor transforma monitorul in partenerul tau de creatie.

Lucrezi, te relaxezi, te joci - ai o multime de posibilitati

Pe monitoarele Samsung High Resolution poti sa imparti ecranul in mai multe ferestre simultane. Nu mai trebuie sa minimizezi aplicatiile in care lucrezi. Iar daca trebuie sa ai acces la date de pe doua computere, nu mai esti nevoit sa ai in fata doua ecrane.

Cu ajutorul functiilor Picture by Picture (PBP) si Picture in Picture (PIP), poti transfera informatia de pe doua dispozitive, pe acelasi ecran. Cu PBP, ai continutul la calitatea lui initiala, iar cu PIP, poti micsora a doua sursa pana la 25% si poti pozitiona imaginea oriunde pe ecran. O alta functie, Easy Setting Box, te ajuta sa divizezi ecranul si sa optimizezi ferestrele astfel incat sa poti lucra cu datele mult mai confortabil.

Aceste monitoare revolutionare se incarca rapid la 90 W si transfera 1 GB de date de pe computer cu ajutorul unui LAN port.

Monitoarele High Resolution actioneaza si ca un docking station, cablurile si perifericele putand fi conectate direct la monitor. Astfel, obtii mai mult spatiu. Poti incarca, in acelasi timp, laptopul, mouse-ul, castile, boxa si alte dispozitive mobile.

Modul Game - o experienta de joc fluida

In Modul Game, un monitor mai mare, cu rezolutie UHD 4K (3840 x 2160 pixeli) si diagonala 32 sau 49 inch, iti va oferi un avantaj semnificativ fata de adversari. Cei 8.3 milioane de pixeli redau o gama larga de culori si nuante, imagini clare si detalii care fac diferenta si te ajuta sa castigi. Modul Game optimizeaza instantaneu contrastul ecranului, astfel ca, in scenele intunecate, vei detecta mai usor detaliile si vei observa inamicii.

Modul Low Input Lag mareste viteza de raspuns si micsoreaza diferenta de timp dintre momentul comenzii si actiunea de pe ecran. Astfel, iti poti etala in mod real calitatile de jucator si nu mai esti impiedicat de limitarile tehnice ale echipamentului pe care il folosesti.

Ecranele Samsung High Resolution beneficiaza de tehnologiile NVIDIA G-SYNK si AMD Free Synk de sincronizare adaptiva a ecranului cu rata de refresh a placii grafice. Astfel, vei avea o performanta foarte buna si o experienta de joc fluida.

Grija pentru tine, grija pentru mediu

Suporturile ajustabile iti fac lucrul in fata monitorului mult mai confortabil. Acestea se pot misca pe inaltime, se pot inclina si se pot roti, pentru a putea arata usor altora ce ai creat.

Monitoarele Samsung High Resolution isi ajusteaza automat luminozitatea si temperatura de culoare in functie de lumina din camera. Functia Eye Saver iti protejeaza ochii prin minimizarea emisiei de lumina albastra, iar ecranul nu mai tremura cu ajutorul modului Flicker Free.

Grija Samsung pentru mediul inconjurator si misiunea de a creea o lume mai buna sunt exprimate si prin aceste produse. Realizate cu resurse sustenabile si avand un design eficient, care previne risipa, monitoarele Samsung High Resolution consuma putina energie electrica.

Monitoarele au marca Energy Star pentru produse certificate eficiente energetic, dar si doua moduri de economisire a energiei si un ambalaj din materiale reciclabile.

Eco Saving Plus Mode economiseste curent electric in timp ce tu lucrezi si nu afecteaza calitatea culorilor.

Eco Sensor Mode modifica automat luminozitatea ecranului, pentru a economisi energie.

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un monitor nou?

Iata cateva recomandari de la specialisti, pe care sa le iei in considerare atunci cand cumperi un monitor nou:

  • Diagonala – alege cel mai mare ecran pe care ti-l poti permite, care sa fie potrivit si pentru distanta la care stai fata de el.
  • Rezolutie si proportii – UHD cu raport 16/9 are in general cel mai bun raport calitate-pret. Pentru un monitor cu rezolutie mai mare ai nevoie de o placa video mai putenica, pentru a putea procesa mai multi pixeli. Verifica inainte sa cumperi ce se potriveste cu hardul existent.
  • Culoare – culorile neobisnuite costa mai mult, daca nu e neaparat necesar, alege variantele neutre de culoare
  • Sincronizarea adaptiva a ecranului - daca esti gamer, ar fi util ca monitorul sa fie dotat atat cu Nvidia G-Sync cat si cu AMD FreeSynk pentru o performanta mai buna.
  • Ajustare – posibil sa ai nevoie de ajusarea inaltimii, rotire si inclinare; asigura-te ca monitorul are aceste optiuni.
  • Reflexia monitorului – cauta un monitor cu functia Anti-Glare
  • Rata de refresh – 60 Hz sunt suficienti pentru un nivel de baza. Daca esti gamer, trebuie sa verifici daca placa video si procesorul suporta mai multe cadre pe secunda in joc (FPS).
  • Luminozitate – minim 300 cd/mp
  • Contrast minim 1000:1

In concluzie, daca vrei sa iti cresti productivitatea, la birou sau acasa, daca iti place sa te relaxezi vizionand filme sau jucand jocuri online alege unul din monitoarele Samsung High Resolution lansate in 2021. Sunt optiunea perfecta pentru calitatile pe care le au si pentru experienta inegalabila de vizionare pe care o ofera.

Anterior Ceasurile Samsung Galaxy Watch4 pun sanatatea ta pe primul loc Urmatorul Samsung Galaxy Z Fold3 si Flip3 - noile telefoane cu ecran pliabil
0 Comment(s)
To Top