Samsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 47mm

SKU
SM-R96

Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm, R960 - Bluetooth / R965 - LTE, te ajută să navighezi prin lume fără a scoate mereu telefonul din buzunar. Rama subțire și rotativă a smartwatch-ului proiectează istoria în viitor, oferind derulare mai fluidă și o interacțiune intuitivă cu ecranul.

Garanție: 24 de luni - Samsung Romania

Specificații Smartwatch Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm R960 / R965

  • Galaxy Watch6 Classic te ajută să navighezi prin lume fără a scoate mereu telefonul din buzunar. Privește simplu la încheietura mâinii pentru navigare GPS, fie că vrei să găsești drumul spre casă sau să descoperi o rută mai provocatoare pentru ciclism.
  • Beneficiază de urmărire detaliată a somnului, cu funcția Sleep Tracker, care oferă analize îmbunătățite și o înțelegere profundă a celor 4 faze de somn (Superficial, REM, Ușor si Profund), precum și a nivelului de oxigen din sânge și a timpului în care ai sforăit, astfel încât să îți poți îmbunătăți calitatea  somnului.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 47mm monitorizeaza calitatea somnului

  • Urmărește peste 90 de tipuri diferite de antrenamente și obține zona personalizată de ritm cardiac (HR Zone) pentru a evalua capacitatea ta de fitness.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 47mm monitorizeaza toate antrenamentele

  • Personalizează cu ușurință fața ceasului cu designuri și fotografii unice.
  • Asociază-ți Galaxy Watch6 Classic cu smartphone-urile Samsung Galaxy (Android 10 sau superior) pentru apeluri, mesaje sau streaming de muzică direct de pe ceasul tău. Smartwatch-ul se poate conecta și cu alte smartphone-uri non-Galaxy, dar funcțiile pot fi limitate.
  • Versiunea LTE poate primi apeluri si mesaje fără ca ceasul să fie conectat la telefon, pentru aceasta având nevoie de un eSIM de la operatorul de telefonie.
  • Modul Flex și Controlerul de Camera Foto de la Galaxy Z Fold5 sau Z Flip5 îți permit să comuți cu ușurință între modul foto și video, toate de pe încheietura mâinii.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 47mm controleaza camera telefonului

  • Experimentează vizualuri îmbunătățite și grafică clară pe un ecran cu 30% mai mare, și o ramă rotativă cu 15% mai subțire la fiecare atingere și glisare.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 47mm are un aspect elegant

  • Rămâi informat și sănătos cu Galaxy Watch6 Classic, măsurând și urmărind presiunea arterială zilnică (funcția Blood Pressure), pentru a te concentra pe un stil de viață echilibrat.
  • Scapă de griji cu funcția ECG, care măsoară periodic ritmul cardiac în timpul purtării Galaxy Watch6 Classic și te va alerta dacă ritmul inimii este prea mare sau prea mic sau dacă există un ritm cardiac neregulat.
SKUSM-R96
ProducatorSamsung
Dimensiuni46.5 x 46.5 x 10.9t
Greutate59.0g
Acumulator425/300mAh
MaterialeOtel inoxidabil
Sistem de operareWear OS Powered by Samsung
NFCDa
GPSDa, cu A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Bluetooth5.3, Wi Fi, GPS, NFC, LTE
SenzoriAccelerometru, barometru, gyro, puls, senzor de lumina
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 47mm
To Top