Samsung Knox Mobile Enrollement

SKU
MI-OSKME

Cu Samsung Mobile Enrollement adaugati mii de dispozitive Samsung, simultan. Uitati de inrolarea manuala, urmati mai putini pasi, efectuati automat chiar si dupa resetarea la setarile din fabrica. Dispozitivele dumneavoastra se vor inscrie, fara probleme, in politicile EMM / IT.

Licenta gratuita - Samsung Romania

Specificatii Samsung Knox Mobile Enrollment

Configurare fara griji a dispozitivului

  • Dispozitivele achizitionate in bulk de la vanazatori autorizati sunt automat urcate pe serverul Knox, pentru a putea sa va inregistrati imediat. De asemena, furnizarea serviciului este posibila si pe alte dispositive achizionate separat, cu ajutorul aplicatiei Knox Deployment sau prin cod QR.
  • Usureaza configurarea si pentru utilizatorii finali, reducandu-se mai mult de jumătate din pasii asistentului de configurare, inclusiv configurarea Wi-Fi. Conturile EMM ale angajatilor sunt conectate automat pe fiecare dispozitiv, fiind astfel rapid pregatite pentru medii de lucru personalizate.

Optiuni de implementare sigure

  • Implementati Samsung Knox Mobile Enrollment cu usurinta si in medii on-premise securizate. Knox Mobile Enrollment accepta inscrierea la agentii EMM gazduiți local, astfel încat securitatea si performanta dumneavoastra sa fie asigurate. Chiar si in mediile on-premise doar cu intranet, puteti utiliza aplicatia pentru PC KME Direct, pentru a inregistra si a configura dispozitivele de la distanta.
  • Pentru securitate sporita, certificatele pot fi instalate automat pe dispozitivele utilizatorului inainte de inregistrarea EMM. Activati automat criptarea Dual Data-at-Rest* pe dispozitive, astfel incat profilurile de lucru EMM sa fie create cu criptare suplimentara. (*Dual DAR necesita o achiziție separata de licenta)

samsung-knox-mobile-enrollment-secure-deployment-options

Optimizare pentru ecosistemul Samsung

  • Knox Mobile Enrollment se integreaza complet cu dispozitivele Samsung si serviciile Knox. Folosind platforma de incredere Knox, puteti verifica de la distanta starea de dispozitivului si va puteti asigura ca numai dispozitivele sigure, necompromise sunt inscrise in intreprinderea dumneavoastra.
  • De asemenea, puteti utiliza Single Sign-On pentru a accesa cu usurinta alte solutii din cloud-ul Knox și pentru a accesa storage-ul dispozitivului partajat.

samsung-knox-mobile-enrollment-optimized-for-samsung

SKUMI-OSKME
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Knox Mobile Enrollement
To Top