Samsung Husa Rigidizata Outdoor Galaxy Tab S9 X710 / X716

SKU
EF-RX710CBEGWW
Cod EAN
8806095110523

Husa Rigidizata Outdoor Samsung Galaxy Tab S9, X710 / X716, este soluția perfectă pentru a-ți proteja tableta în cele mai extreme condiții. Cu un design robust și rezistent, această husă îți oferă o protecție de încredere împotriva șocurilor, zgârieturilor și impacturilor, astfel încât să poți folosi tableta în orice aventură sau activitate în aer liber.

Garanție: 3 luni - Samsung Romania

Specificații Husa Rigidizată Outdoor Samsung Galaxy Tab S9 X710 / X716

  • Husa Rugged Outdoor este concepută să reziste la condiții dificile, cum ar fi căderi accidentale, intemperii sau expunere la praf și murdărie. Cu clasificare MIL-STD 810G-516.7 pentru rezistență sporită, această husă îți oferă siguranța că tableta ta este protejată în totalitate, indiferent de provocările din exterior.

husa rigidizata outdoor samsung galaxy tab s9 rezista la conditii extreme

  • Cu un design ergonomic și o construcție rezistentă, husa Rigidizată Outdoor se mulează perfect pe forma tabletei tale Galaxy Tab S9, asigurând o potrivire precisă și o utilizare ușoară. Butoanele și porturile tabletei rămân accesibile, astfel încât să poți utiliza toate funcțiile fără a scoate tableta din husă.
  • Husa Rigidizată Outdoor vine și cu un suport stabil integrat pe partea din spate, permițându-ți să vizualizezi comod ecranul tabletei în modul landscape. Acest suport servește, de asemenea, ca mâner pentru a asigura o prindere sigură a tabletei în timpul deplasărilor.

husa rigidizata outdoor samsung galaxy tab s9 are un maner care are si rol de suport

  • Husa Rugged Outdoor include un suport special dedicat pentru S Pen. Astfel, S Pen-ul tău va fi mereu protejat și la îndemână, gata să fie folosit în orice moment.
SKUEF-RX710CBEGWW
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
CuloareNegru
Cod EAN8806095110523
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Husa Rigidizata Outdoor Galaxy Tab S9 X710 / X716
To Top