Samsung BookCover + Tastatura detasabila Galaxy Tab S9 / S9 FE

SKU
EF-DX715UBEGWW
Cod EAN
8806095072043

Husa cu tastatură detașabilă este accesoriul perfect pentru tableta Samsung Galaxy Tab S9 (X710, X716) sau Tab S9 FE (X510, X516). Transformă experiența ta cu tableta într-una similară cu cea a unui laptop, cu ajutorul funcțiilor avansate și designului său ingenios.

Garanție: 12 de luni - Samsung Romania

SALVEAZA 50,00 RON

Specificații husa BookCover cu tastatura detasabila Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE X710 / X716 / X510 / X516

  • Cu ajutorul DeX Mode, care se lansează prin simpla apăsare tastei speciale, vei putea obține o experiență similară cu cea a unui laptop, bucurându-te de o interfață asemănătoare și permițându-ți să rulezi aplicații în moduri multiple, pentru o productivitate sporită și un control mai precis.

obtii experienta unui PC cu husa cu tastatura detasabila Samsung Galaxy Tab S9

  • Husa cu tastatură detașabilă Samsung Galaxy Tab S9, EF-DX715UBEGWW, este dotată cu un touchpad integrat, care adaugă o funcționalitate suplimentară și o navigare mai eficientă și precisă în utilizarea tabletei, fără a fi nevoie să folosești un mouse separat.
  • Tastatura este magnetică și se conectează sau se deconectează cu ușurință de la tableta Samsung Galaxy Tab S9. Când este atașată, aceasta asigură o fixare sigură, protejând în același timp ecranul tabletei de zgârieturi sau lovituri. Când nu este atașată, doar spatele tabletei ramâne protejat.
  • Spatele husei se pliază și poți transforma tableta într-un suport cu un unghi cu ajustare reglabilă, de până la 150 de grade, astfel încât poți găsi poziția perfectă pentru a scrie, a viziona conținut sau a lucra în cele mai confortabile condiții.

poti obtine un unghi cu o inclinare de maxim 150 grade cu husa cu tastatura detasabila Samsung Galaxy Tab S9

  • Cu această husă cu tastatură detașabilă, vei putea transforma cu ușurință tableta Samsung Galaxy Tab S9 într-un dispozitiv ideal pentru lucrul la birou sau pentru activitățile de zi cu zi, având întotdeauna acces la o experiență de utilizare de calitate superioară.
  • Funcția Wireless Keyboard Sharing este una dintre caracteristicile inovatoare ale Husei cu tastatură detașabilă Samsung Galaxy Tab S9. Această funcție îți permite să conectezi și să utilizezi husa cu mai multe dispozitive compatibile, precum smartphone-uri sau alte tablete Samsung, fără a fi necesar să deconectezi sau să reconectezi tastatura de fiecare dată. Atunci când dorești să schimbi dispozitivul cu care utilizezi tastatura, pur și simplu dezactivezi conexiunea pe dispozitivul curent și activezi conexiunea pe noul dispozitiv. Această funcție este deosebit de utilă în cazul în care ai mai multe dispozitive Samsung, pe care le folosești în mod frecvent și vrei să te bucuri de confortul și eficiența oferite de husa cu tastatură detașabilă Samsung Galaxy Tab S9 EF-DX715UBEGWW pe toate aceste dispozitive, fără a fi nevoie să achiziționezi mai multe tastaturi separate.

functia wireless keyboard sharing pe husa cu tastatura detasabila samsung galaxy tab s9

SKUEF-DX715UBEGWW
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
CuloareNegru
Cod EAN8806095072043
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung BookCover + Tastatura detasabila Galaxy Tab S9 / S9 FE
To Top