Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
B2B Expert sustine transformarea digitala a afacerii tale
B2B

B2B Expert sustine transformarea digitala a afacerii tale

De la digitizare la digitalizare si transformare digitala, companiile din toata lumea cauta solutii pentru a deveni agile, mobile, orientate catre oameni, mai eficiente si mai performante.

Daca iei in considerare transformarea digitala a companiei tale, fie ca esti antreprenor, administrator IT sau CEO, unul din pasii importanti este stabilirea partenerului de tehnologie care te va sustine in acest demers.

B2B Expert, cel mai mare distribuitor B2B Samsung Electronics a lansat recent portalul online b2bexpert.ro unde vei gasi produse si solutii care sustin transformarea digitala a afacerilor.

Transformarea digitala incepe cu un plan

Pentru a ajunge sa iti digitalizezi compania cu succes si chiar sa integrezi solutiile digitale de business, incepi prin a te gandi de ce ai nevoie de asta.

Care sunt punctele slabe pe care digitalizarea le-ar rezolva si care sunt beneficiile pentru oameni si pentru companie?

Ai suport de la cel mai inalt nivel al companiei? Ai un buget estimativ aprobat?

Ai echipa care sa sustina schimbarea? Daca nu esti convins ca te va sustine echipa, nu mergi mai departe. Rezolvi mai intai acest punct, afland care sunt temerile oamenilor. Explici beneficiile, testezi echipamente si solutii, ceri feedback de la colegi.

Care este proiectul cu care vrei sa incepi? O descriere clara a problemei si a obiectivului va fi esentiala pentru gasirea solutiei potrivite.

Gaseste partenerul de tehnologie potrivit pentru transformarea digitala

In general, companiile cauta sa isi imbunatateasca procesele operationale, experienta clientilor sau chiar modelul de business. Daca te gasesti in una din aceste situatii, iti propunem sa faci un exercitiu – descrie in cateva randuri care e punctul nevralgic si ce vrei sa imbunatatesti, care este obiectivul proiectului.

Apoi, cauta un partener cu experienta si proiecte de succes in diferite domenii, care sa iti furnizeze idei de implementare, tehnologia necesara si terminalele digitale care sa sustina transformarea.

Un astfel de partener este B2B Expert, cel mai mare distribuitor B2B de produse Samsung Electronics in Romania. Cu o experienta de peste 10 ani si o cifra de afaceri de 35 de milioane de Euro in 2020, B2B Expert a lansat recent portalul www.b2bexpert.ro.

Prin lansarea in mediul online, B2B Expert isi propune sa vina mai aproape de cei care isi doresc sa integreze produsele electronice si solutiile Samsung in proiectele de transformare digitala din companiile lor.

Terminale digitale si solutii inovatoare pe platforma B2B Expert

Fie ca ai nevoie de dispozitive mobile foarte rezistente in medii de lucru dificile sau de monitoare care sa sustina eficienta si creativitatea echipei, pe b2bexpert.ro gasesti detalii si poti cere oferte la care vei primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, afli informatii si poti comanda online suita de aplicatii Samsung Knox, prin care administratorul IT implementeaza, securizeaza, administreaza de la distanta dispozitivele mobile din companie, aplicatiile companiei si diferite solutii de marketing online. Astfel, oriunde se afla si oricand. administratorul IT poate corecta erori in functionare, poate bloca sau debloca dispozitive, poate acualiza instantaneu aplicatii pe toate dispozitivele companiei.

Cu tehnologia performanta oferita de Samsung si cu suportul profesionistilor din echipa B2B Expert vei putea gasi solutiile potrivite pentru transformarea digitala a afacerii tale.

Dispozitivele mobile Enterprise Edition

Terminalele Samsung Enterprise Edition au fost create pentru a sustine companiile cu tehnologie, securitate si control al afacerii.

Telefoanele mobile si tabletele din aceasta gama sunt indispensabile atat pentru mentinerea ritmului de business, cat si pentru dezvoltarea afacerii, fiind pre-echipate cu solutia Samsung Knox Suite.

Aceste telefoane si tablete sunt rezistente la apa, praf si socuri, fiind potrivite pentru activitatile in aer liber. De altfel, sensibilitatea ecranului poate fi modificata, astfel incat sa le poti folosi si cu manusi de lucru.

Fata de dispozitivele mobile obisnuite, terminalele rigidizate au o baterie interschimbabila, puternica (3000 mAh) si rezistenta.

In functie de specificul muncii fiecarui angajat, poti opta pentru terminale rigidizate sau obisnuite. Cu ajutorul terminalelor rigidizate, cei care lucreaza in conditii dificile, in fabrici, pe santiere, in conditii meteo nefavolabile, pot folosi telefonul sau tableta fara grija ca le vor deteriora.

Nivelul de securitate al acestor telefoane este ridicat, ele fiind pregatite sa protejeze cele mai importante informatii si date de afaceri din momenul in care este pornit.

Cu dispozitivele mobile Enterprise Edition, ai urmatoarele beneficii:

  • Suport de securitate extins pana la 5 ani si update-uri lunare sau trimestriale pentru intretinerea securitatii
  • Disponibilitate pe piata minim 2 ani, pentru asigurarea continuitatii in business
  • Echipare cu pachetul Knox Suite, cu licenta 1 an
  • Reducere de 50% la prelungirea licentei, pentru dispozitivele Enterprise Edition

Si, foarte important, dispozitivele Enterprise Edition sunt la fel de performante ca si cele obisnuite. Poti viziona orice fel de continut cu ajutorul display-ului High-Resolution de 5” si poti captura imagini spectaculoase cu ajutorul camerei de 16 MP.

Solutia de business Samsung Knox

Samsung Knox Suite este o solutie completa care sustine mobilitatea companiei si care ajuta la gestionarea si securizarea dispozitivelor mobile de la distanta. Aceasta include platformele Knox Configure, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage si Knox E-FOTA.

Knox Configure il ajuta pe administratorul IT sa configureze, de la distanta, in bloc, telefoanele si tabletele companiei. De asemenea, ele pot fi personalizate dupa nevoie cu profiluri, setari, restrictii si aplicatii unice, dar si cu continut special creat, precum cel de marketing.

Knox Platform for Enterprise ofera securitate de nivel guvernamental pe dispozitivele companiei tale. Cu acces mai detaliat decat de pe Android Enterprise, cu ajutorul acestei platforme, administratorul IT va putea verifica periodic setarile de siguranta si va putea face setari VPN avansate. De asemenea, va putea separa aplicatiile personale de cele ale companiei.

 Knox Mobile Enrollment simplifica la maxim munca administratorului IT. Acesta poate inrola, rapid, de la distanta, mii de dispozitive Samsung, in acelasi timp.  

Cu Knox Manage se poate configura, administra si monitoriza flota mobila intr-un mod simplu, fie ca angajatii sunt la birou, lucreaza de acasa sau sunt pe teren.

Knox E-FOTA sau Enterprise Firmware over the Air este solutia Samsung pentru gestionarea si controlul versiunii sistemului de operare instalat pe device-urile Samsung. Astfel, administratorul IT va putea actualiza versiunea de Android agreata de companie

Tehnologiile avansate de criptare folosite de Samsung Knox, precum DualDAR, SDP si Modul Common-Criteria ofera securitate suplimentara impotriva amenintarilor.

Dispozitivele de afisare

Lider mondial si inovator in tehnologia dispozitivelor de afisare, Samsung isi extinde in permanenta gama de display-uri. Astfel, producatorul sud-coreean vine in intampinarea cerintelor de business, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva eficientei, a preocuparii pentru sanatate si pentru mediul inconjurator. 

Pe B2B Expert veti gasi monitoare Samsung de diferite tipuri, precum monitoare plate sau curbate, monitoare smart, HD, de gaming sau business.

Astfel, vei creste performanta echipei tale cu monitoare late, care nu estompeaza imaginea din unghiuri laterale si care protejeaza sanatatea colegilor sau angajatilor tai.

Monitoarele High Resolution, cu un milliard de culori, te ajuta sa vezi detalii uimitoare. Daca ai o afacere in domeniul foto, video sau al graficii, acestea sunt cele mai bune monitoare high-resolution pe care le poti alege.

Si, pentru ca, a fi acasa si a munci a devenit parte din noul nostru cotidian, imbinam adesea munca si relaxarea. Monitoarele Samsung Smart te vor ajuta sa urmezi acest nou stil de viata, all-in-one. Fie ca te joci, lucrezi sau inveti, nu vei avea nevoie de altceva in plus decat de o tastatura si un mouse wireless.

Iar daca esti si un impatimit al jocurilor online, monitoarele Samsung Odissey te vor face invincibil. Premiate pentru inovatie, aceste monitoare de gaming au cele mai performante functionalitati, precum AMD FreeSync, Premium Pro, Low Input Lag Mode, Virtual Aim Point, care ii  satisfac si pe cei mai pretentiosi si mai buni gameri.

Transformarea digitala te va pozitiona in top

Devenita imperativa pentru orice afacere care isi doreste sa ramana relevanta si cu un pas inaintea competitiei, transformarea digitala este o calatorie.

De aceea, ai nevoie de parteneri de incredere, cu experienta, care sa iti ofere solutii de tehnologie digitala personalizate pentru proiecte corporate si produse originale, de ultima generatie, care sa sustina implementarea noilor tehnologii digitale.

Fie ca urmaresti eficientizarea operatiunilor in afacere, imbunatatirea experientei clientilor, coeziunea echipei sau chiar sa revizuiesti modelul de business prezent, integrarea tehnologiei digitale in afacere te va ajuta sa reusesti.

Anterior Solutiile Samsung Knox - de la cresterea vanzarilor la digitalizarea scolilor Urmatorul Umbre de vânzare
0 Comment(s)
To Top