Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Samsung Knox Capture contribuie la transformarea digitala
B2B

Samsung Knox Capture contribuie la transformarea digitala

De la comertul cu amanuntul si productie pana la asistenta medicala sau servicii de teren, intreprinderile cauta din ce in ce mai mult sa inlocuiasca cititoarele de coduri de bare cu smartphone-uri si tablete mutifunctionale. Knox Capture este o noua solutie de la Samsung pentru cresterea productivitatii de business. Cu ajutorul ei vei transforma dispozitivele mobile Samsung în scannere de înaltă performanță, integrand captarea datelor stocate in coduri de bare, astfel încât echipele din prima linie să poată lucra usor, fără a avea nevoie de alte echipamente de scanare.  

Scanarea este esentiala in procesele de lucru

Gandeste-te doar la persoanele care se ocupa de comertul cu amanuntul la nivel national si care utilizeaza dispozitive de scanare dedicate pentru a efectua verificari de pret. Deoarece acele dispozitive sunt adesea scumpe, nu le poti da tuturor vanzatorilor. Este posibil sa distribui doar unul pe fiecare magazin.

Alegerea dispozitivului de scanare potrivit si integrarea acestuia in ecosistemul de aplicatii al companiei poate fi costisitoare si poate necesita mult timp. Toate aceste costuri ridicate depasesc adesea bugetul. De asemenea, efortul ridicat de programare pentru integrare și procesare a datelor, precum și pentru gestionare și lansare necesită mult timp și cunoștințe suplimentare. De aceea, Samsung oferă soluția fiabilă și accesibilă Samsung Knox Capture. Împreună cu Scandit, scanarea mobilă este ușor de implementat.

“Angajatii din zilele noastre au nevoie de mai multe dispozitive pentru a-si indeplini sarcinile zilnice. Din acest motiv, liderii din domeniul IT, cauta sa gaseasca solutii inovatoare care sa raspunda nevoilor fortei de munca din piata. Samsung Knox Capture a fost dezvoltat ca fiind o optiune mai transparenta, mai eficienta din punct de vedere al costurilor si multifunctionala”, a declarat Paul Edwards, vicepreședinte al departamentului Enterprise Mobility, Samsung Electronics Canada. "Bazându-ne pe capacitățile platformei Samsung Knox, ne angajăm să oferim soluții performante și flexibile, oferind companiilor tehnologia necesară pentru a rezolva cele mai complexe cerințe de mobilitate.", a mai declarat acesta.

Cum functioneaza Knox Capture

 

knox capture cititor de coduri de bare pentru performanta angajatilor

  1. Se instaleaza ca orice aplicație, prin intermediul Google Play Store și transformă un dispozitiv Samsung într-un scanner portabil profesional.
  2. Apesi pe un buton al dispozitivului Samsung Galaxy pentru a activa scanarea – este la fel de usor ca atunci cand faci o fotografie.
  3. Camera principala citeste codurile de bare si captureaza, proceseaza și transmite cu ușurință datele către aplicațiile de afaceri, fără a fi necesari alti pasi suplimentari.
  4. Device-urile sunt mai bine protejate si mai usor de gestionat, captura de date realizandu-se cu succes.
  5. Toate setările disponibile pot fi personalizate.
  6. Knox Capture nu necesita integrare sau programare inainte de utilizare. Poate scana date in majoritatea aplicatiilor in care utilizatorii, in mod normal, introduceau manual informatiile: aplicatii web, aplicatii native, hibride etc.
  7. Accepta o gama larga de coduri de bare 1D si 2D utilizate in mod obisnuit in industrie, inclusiv EAN, UPC, GS1 Databar, ITF si Codabar.

Knox Capture simplifica procesul de lucru si creste productivitatea

Pentru a putea lucra mai eficient, un angajat al zilelor noastre are nevoie de instrumente inteligente, care sa ii ofere confort si siguranta.

Portofoliul Galaxy a fost conceput tinand cont de angajati si de nevoile lor, iar Knox Capture adauga valoare suplimentara, simplificand sarcinile cu care acestia se pot confrunta la locul de munca. Implementarile simplificate de scanare la nivel de intreprindere sunt o parte integranta a procesului de lucru in domenii precum productie, transport si logistica, depozitare, comert cu amanuntul si ingrijire medicala. Fie ca este vorba de un angajat in depozit, care scaneaza mai multe pachete pentru livrare, sau de o asistenta medicala care scaneaza bratarile pacientilor, Knox Capture este usor de utilizat, iar timpii de scanare vor scadea considerabil.

De exemplu, timpul petrecut cu inventarierea este redus, angajatii putand sa se concentreze mai mult pe alte prioritati, fapt ce va maximiza eficienta acestora in lanturile de aprovizionare si operatiuni. Intrucat dispozitivele mobile Samsung sunt multifunctionale, angajatii pot merge si dincolo de scanare, adica pot sa efectueze apeluri, pot trimite mesaje text sau e-mailuri, pot transfera datele prin NFC, prin scanarea unui cod QR sau, pur si simplu prin exportul lor intr-o consola EMM.

knox capture instrument de citire coduri de bare

Knox Capture este compatibil cu urmatoarele dispozitive:

Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+, Galaxy S21+ 5G, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S8 5G, Galaxy Tab S8 Ultra 5G, Galaxy Tab S8+ 5G, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Tab Active3, Galaxy XCover 4S, Galaxy XCover 5, Galaxy XCover Pro, Galaxy A32, Galaxy A32 5G.

Concluzie

Fiecare industrie exploreaza modalitati de a integra interactiuni digitale simple pentru o mare varietate de sarcini si procese zilnice. Multe dintre companiile mari din Fortune 500 se gandesc deja la strategia lor generala in ceea ce priveste transformarea digitala. Aceasta devine mai rapida cu ajutorul Samsung Knox Capture.

In prezent, cu Knox Capture, poti transforma cu usurinta telefonul de serviciu intr-un scaner puternic de citire coduri de bare, imbunatatind astfel productivitatea si performanta angajatilor.

Anterior Casa pe patru roți Urmatorul Inteligenta Artificiala - ce este si cum functioneaza?
0 Comment(s)
To Top