Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
Tab Active4 Pro - partenerul mobil pentru succes in toate industriile
B2B

Tab Active4 Pro - partenerul mobil pentru succes in toate industriile

Iti doresti mai multa productivitate, control mai bun si mai multa mobilitate in afacerea ta? Iti prezentam tableta Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, un dispozitiv din categoria Enterprise, cu un design compact, o baterie durabila si detasabila, Stylus S Pen, rezistent la intemperii si foarte usor de utilizat, chiar si cu manusi.

Rezistenta la zgarieturi, apa si praf, tableta Tab Active4 Pro poate fi folosita in conditii grele de lucru, in exterior, dar si in interior. Iar daca ii adaugi si o tastatura, ai o experienta similara cu cea de pe PC, oriunde te afli.

Tableta certificata militar, durabila si fiabila

Dispozitiv robust, cu certificare militara, tableta Samsung Galaxy Tab Active4 Pro face parte din categoria Enterprise, din care face parte si smartphone-ul Samsung Galaxy XCover6 Pro. Dispozitivele sunt similare ca functii, dar mediul de lucru si specificul muncii angajatilor sunt elemente importante in decizia de a cumpara un telefon sau o tableta.

Tableta cantareste 674 grame, corpul sau subtire fiind usor de transportat si de utilizat in orice mediu de lucru.

Un stylus S Pen cu varf subtire si precis, inovator, ce nu trebuie incarcat, insoteste tableta.  Ambele dispozitive au certificare IP68 pentru rezistenta la praf si apa, fiind rezistente la scufundare (pana la 1.5m in apa nesarata) si etanse la praf, murdarie si nisip, nefiind, totusi recomandata utilizarea lor pe plaja sau in piscina.

tableta samsung galaxy tab active4 pro este rezistenta la apa si praf

Tableta Galaxy Tab Active4 Pro si S Pen-ul din dotare au trecut testul militar american MIL-STD-810H, forma standardizata de testare cu precizie a limitarilor dispozitivelor, aspect valabil si pentru smartphone-urile rigidizate Samsung, din categoria Enterprise.

Iar cand conditiile meteo devin vitrege, functia No Battery Mode mentine tableta alimentata, chiar si fara baterie. Echipa va putea lucra, tableta va fi functionala, chiar daca nu la capacitatea maxima a procesorului, spre exemplu cu luminozitate si volum redus. Dar, ramane conectata si alimentata, ceea ce, in anumite conditii extreme, poate fi determinant. Pentru a putea beneficia de aceasta optiune, va trebui sa achizitionezi separat un accesoriu USB-C pentru sursa de alimentare care accepta minim 9V si 2.3A si PD 2.0 sau mai mare.

tableta samsung galaxy tab active4 pro functioneaza pe modul no battery

Performanta si independenta oriunde te afli

Culoarea negru este singura disponibila pentru carcasa cu rama suplimentara pentru protectie, ce ii confera duritate dispozitivului. Cateva accente rosii de culoare ce inconjoara lentilele camerelor video si evidentiaza butonul lateral ce poate avea functii personalizate, ii aduc un plus estetic dispozitivului rigidizat.

Galaxy Tab Active4 Pro are un ecran de 10.1 inch, protejat cu Corning Gorilla Glass 5 , cu rezolutie 1920 x 1200 pixeli, iar interfata One UI, intuitiva si usor de folosit, ajuta utilizatorul sa gestioneze rapid sarcinile.

Procesorul avansat Octa-core si spatiul de stocare de  64GB, impreuna cu memoria RAM de 4GB si slot de card Micro SD de pana la 1TB sustin viteza de lucru, chiar si cu mai multe aplicatii deschise si cu fisiere de dimensiuni mari. Iar bateria de 7600 mAh este detasabila, fapt care va mari mobilitatea si independenta utilizatorului.

Fie ca ai echipe care lucreaza in birou sau in deplasare, vor avea conectivitate buna cu Wi-Fi 6 si 5G, astfel incat sa poata lucra eficient si sa fie performante.

Tot la mentinerea unui nivel de performanta ridicat contribuie si functia “screen mirroring” posibila prin platforma Samsung DeX – ecranul tabletei va fi afisat pe ecranul TV Samsung si astfel, managerii de proiect vor putea prezenta mai usor informatii membrilor echipei si vor puea lua rapid cele mai bune decizii.

modul DeX transforma tableta Samsung Galaxy Tab Active4 Pro intr-un computer

Camera principala are o rezolutie de 13 MP, mult mai mica decat cea a smartphone-ului rigidizat Samsung Galaxy XCover 6 Pro (50 MP), dar acest aspect este acceptabil, avand in vedere ca functia foto-video nu primeaza atunci cand utilizam o tableta.

Un aspect mult mai important este utilizarea cu manusi, atat a tabletei cat si a S Pen-ului. Prin reglarea setarilor de sensibilitate si in functie de grosimea materialului manusilor, membrii echipei pot lucra fara a scoate manusile de pe maini, astfel incat sa economiseasca timp si sa fie eficienti in rezolvarea sarcinilor.

tableta samsung galaxy tab active4 pro poate fi folosita cu manusi groase

mPOS, verificare ID si scanner

Cu comunicare prin NFC (Near Field Communication), tableta poate fi utilizata in diferite domenii de activitate, de la cele comerciale, la resurse umane si logistica sau asistenta medicala.

Tableta poate deveni un punct de vanzare mobil (mPOS), pentru procesarea simpla a platilor.

Daca activezi in Departamentul de Resurse Umane si vrei sa implementezi accesul in diferite zone din companie pe baza identitatii angajatilor, Galaxy Tab Active4 Pro se poate transforma in cititor de carduri.

Un alt domeniu in care se poate folosi tableta este cel logistic, in care scanarea codurilor de bare poate necesita un dispozitiv suplimentar, fapt care ingreuneaza munca lucratorilor din depozit. Cu Galaxy Tab Active4 Pro scanarea codurilor de bare devine mai simpla, pentru ca tableta se poate transforma in cititor de cod de bare.

Trebuie tinut seama totusi de faptul ca aceste functii pot necesita dezvoltari tehnice si personalizare in functie de domeniu si cerinte. Dar, asigura mobilitatea afacerii si conectivitate permanenta a echipelor, acces la informatii in timp real, ceea ce astazi poate face diferenta intre succes si esec.

O functie foarte utila este Tasta Activa, care poate fi configurata si activata din meniul Setari si careia i se pot aloca aplicatii folosite frecvent, printr-o singura apasare. Tasta Activa poate fi accesata atunci cand ecranul tabletei este oprit, blocat sau in repaos.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro beneficiaza de securitate biometrica incorporata. Asadar, nu are importanta in posesia cui este dispozitivul, acesta poate fi deblocat doar cu amprenta digitala sau profilul facial al utilizatorului principal. Recunoasterea fetei permite deblocarea mai usoara, fara tastarea codurilor PIN, cu manusi sau cu mainile ocupate.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro asigura succesul afacerii

Baterie puternica si detasabila, procesor performant, stylus S Pen, utilizare in conditii de lucru si meteo dure, chiar si fara baterie, rezistenta la interior si exterior, certificare de nivel militar la apa si praf, folosire cu manusi, versatilitate si securitate biometrica incorporata – iata cateva caracteristici importante de care sa tii seama atunci cand te gandesti la o flota de dispozitive mobile care sa iti duca echipa si compania catre performanta si succes.

Pentru mai multe detalii si pentru comenzi personalizate in functie de fiecare proiect de afaceri, contacteaza echipa B2B Expert la 0751 77 99 88 sau scrie-ne pe adresa b2b@gsmfit.ro

Anterior Descopera care este punctul forte al seriei Samsung Galaxy S23! Urmatorul Eroare: fișiere de sistem lipsă sau ce înveți dintr-un anacronism
0 Comment(s)
To Top