Preturi personalizate in functie de fiecare proiect de business
XCover6 Pro - un telefon care rezista la cele mai grele conditii
B2B

XCover6 Pro - un telefon care rezista la cele mai grele conditii

Creat pentru a fi folosit in spatii deschise, la temperaturi extreme, cu manusi de lucru si avand protectie impotriva apei, prafului si a socurilor, Samsung Galaxy XCover6 Pro este telefonul perfect pentru cei care au nevoie de smartphone rezistent, sigur si productiv, caruia sa nu ii poarte de grija.

Cu baterie ce se poate inlocui, Samsung XCover6 Pro este un telefon practic si robust,  care se poate transforma in statie de emisie-receptie sau cititor de cod de bare. Avand un pret mediu, smartphone-ul rigidizat Samsung este recomandat pentru a fi inclus in flota de dispozitive mobile a companiei.

Robust si elegant

Cu o greutate de 235 de grame, Samsung Galaxy XCover6 Pro cantareste mai mult decat un smartphone obisnuit, dar mai putin decat altele din categoria lui, fiind, totodata, relativ subtire, daca ne gandim ca are sub 1 cm grosime. Carcasa din plastic dur inlocuieste traditionalul cauciuc, ceea ce face ca telefonul sa fie putin mai elegant decat alte telefoane mobile rigidizate. Iar ecranul, confectionat din sticla Gorilla Glass Victus Plus, este protejat de o rama usor pronuntata, ceea ce ii confera un plus de siguranta.

Ecranul este foarte sensibil astfel incat sa poata fi folosit cu manusi groase de pana la 2mm sau cu degetul ud.

Si, pentru ca este un smartphone la care utilitatea primeaza, Samsung Galaxy XCover6 Pro este un dispozitiv clasic, produs doar in varianta de culoare negru. Are, totusi, cateva accente rosii de culoare in jurul lentilelor camerelor video, precum si pe margini – un buton lateral si unul pe marginea superioara, ceea ce aduc un plus estetic design-ului sau clasic.

In partea stanga a carcasei, butonul XCover poate fi folosit pentru diferite functii sau poate fi folosit pentru a deschide o aplicatie. Smartphone-ul face diferenta intre o apasare lunga de buton sau una scurta. Butonului de stand-by de pe partea dreapta a carcasei i se pot atribui diferite functii la o apasare lunga sau dubla pe buton. Si al treilea buton, de pe partea superioara a carcasei, poate fi personalizat.

Senzorul de amprenta a fost integrat in butonul de stand-by, asadar telefonul se va debloca imediat, cand butonul este atins cu amprenta inregistrata. Si recunoasterea faciala poate fi folosita, desi e mai putin sigura decat varianta amprentei.

telefonul samsung galaxy xcover6 pro poate fi folosit cu manusi sau cu mainile ude

Performanta, rezistenta si viteza la un loc

Samsung Galaxy XCover6 Pro a fost creat cu un nivel inalt de rezistenta la apa si praf si o durabilitate certificata militar de armata SUA. Nivelul IP68 inseamna ca smartphone-ul rigidizat Samsung rezista pana la 1.5 m adancime si 30 de minute in apa (nesarata) si este protejat impotriva prafului, murdariei si nisipului. Testarea de rezistenta MIL-STD 810H a fost conceputa de armata americana cu scopul de a evalua cu precizie limitele dispozitivului pentru umiditate, altitudine, cadere, vibratii, imarsie, coroziune si altele.

Samsung Galaxy XCover6 Pro este prevazut cu spatiu de stocare de 128GB si 6GB RAM, superior predecesorului sau si in linie cu celelalte dispozitive similare existente pe piata. I se poate insera un card microSD de pana la 1TB si are un port USB ce corespunde standardului USB 3.0, ceea ce asigura o rata de transfer a datelor foarte buna.

Performanta procesorului Qualcomm Snapdragon778G este una peste media smartphone-urilor outdoor, avand in vedere ca acest procesor este folosit si la telefoane destinate gamerilor. Astfel, telefonul functioneaza bine si atunci cand este vorba despre jocuri online, desi nu acesta este scopul pentru care a fost creat.

Fie ca este folosit pe teren sau la birou, Samsung Galaxy XCover6 Pro poate asigura o conexiune rapida, deoarece suporta 5G si WiFi 6E (cu ajutorul unor routere speciale pentru aceasta retea).

Vezi mai bine, lucrezi mai relaxat si in siguranta

Cu un ecran mare, de 6.6 inch, Samsung Galaxy XCover6 Pro da posibilitatea utilizatorilor sa vada mai bine si sa indeplineasca mai multe sarcini cu precizie. Prin tehnologia Full HD+ si rata de refresh ridicata, de 120Hz, continutul este derulat cursiv, iar experienta de afisare este mult mai buna decat in cazul predecesorului sau. Chiar daca ecranul nu este foarte luminos, imaginile sunt vizibile atunci cand acesta este privit dintr-o pozitie laterala.

Imaginea furnizata de cele doua camere este una foarte buna pentru scopul utilitar al acestui telefon. Camera principala are 50 MP si performeaza decent in conditii de lumina obisnuite,  iar camera wide de 8 MP este potrivita pentru instantanee. Pe modul video, camera functioneaza la rezolutia 4K, iar camera wide inregistreaza in varianta Full HD. Calitatea imaginilor este buna, culorile sunt vii, iar nivelul de lumina nu afecteaza semnificativ aspectul acestora. Camera selfie, de 13 MP de la Sony ofera imagini rezonabile, dar, ca la orice camera frontala, unghiul cadrului este ingust, iar zoom-ul granuleaza imaginea.

Ca si consum de energie, bateria de 4050 mAh este detasabila si poate fi inlocuita sau poate fi incarcata complet cu incarcatorul rapid  de 15W, intr-un interval de sub doua ore. Adaptorul de priza nu este inclus in pachet, telefonul vine doar cu cablu USB.

Fiind un dispozitiv business, utilizat in spatii deschise, securitatea informatiilor este decisiva, asadar producatorul a incorporat platforma de securitate Samsung Knox in smartphone-urile Samsung Galaxy XCover6 Pro, atat la nivel de hardware cat si software, pe mai multe niveluri de securitate, astfel incat datele sa fie protejate de amenintari cibernetice si programe malware.

Walkie-talkie, scanner si birou mobil pe acelasi dispozitiv

Smartphone-ul rigidizat de la Samsung suporta platforma Samsung DeX – o interfata speciala care permite operarea pe un ecran mai mare, cu ajutorul mouse-ului, a tastaturii si chiar a telecomenzii, astfel ca poti lucra oriunde, nu doar in biroul tau. Poti spune ca iei biroul cu tine, oriunde mergi.

Difuzorul este pozitionat in partea de jos a telefonului, iar volumul este suficient de bun nu doar pentru conversatie, ci si pentru a asculta muzica sau a urmari filme. Cu ajutorul castilor sau boxelor, sunetul se imbunatateste, telefonul putand fi conectat prin cablu sau Bluetooth. Din Setari, poti mari volumul standard al telefonului, astfel incat, cand esti pe teren, sa poti comunica la fel de usor cu echipa.

Prin setarea Push to Talk, functie pe care o poti aloca unuia dintre butoanele laterale, smartphone-ul se transforma in statie de emisie-receptie.

O alta functie ce poate fi alocata pe unul din butoanele laterale este scanarea codurilor de bare. Samsung Galaxy XCover6 Pro se poate transforma in cititor de cod de bare de nivel industrial. Ai nevoie de aplicatia Knox Capture, achizitionata separat, cu licenta. Astfel, echipele de logistica pot scana la fel de usor ca si cum ar face o fotografie, iar datele codurilor de bare sunt captate si integrate automat in alte aplicatii de business pe care le folosesti.

Samsung Galaxy XCover6 Pro - un telefon de incredere

Samsung Galaxy XCover6 Pro este un telefon robust si performant, potrivit sa faca parte din flotele mobile ale companiilor ce au activitati in spatii deschise si in conditii dure, avand caracteristici peste media telefoanelor rigidizate, rezistent la socuri si intemperii, cu procesor puternic si baterie ce poate fi inlocuita.

Functiile speciale care il transforma in birou mobil, walkie-talkie si cititor de cod de bare industrial il fac atractiv pentru diverse domenii de activitate.

Iar pentru a echilibra munca si relaxarea, noul  smartphone rigidizat de la Samsung se poate transforma usor intr-un suport pentru relaxare, datorita caracteristicilor ce il fac potrivit pentru gaming, vizionarea de filme sau ascultarea melodiilor preferate.

Anterior Revoluția tehnologică pe rewind - Episodul 3: Revoluția clicurilor Urmatorul Samsung 2022: de la telefoane ieftine la tablete Android puternice
0 Comment(s)
To Top