Samsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 43mm

În stoc

SKU SM-R95

Optiuni produs:

Descriere / Samsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 43mm

Specificații Smartwatch Samsung Galaxy Watch6 43mm R950 / R955

 • Conectivitate prin GPS: Găsește rapid calea către destinația dorită cu GPS-ul, direct pe încheietura ta. Galaxy Watch6 Classic îți oferă ghidare precisă și în timp real, pentru a ajunge întotdeauna la timp și în siguranță.
 • Urmărirea calității somnului: Descoperă cum să ai un somn sănătos cu funcția Sleep Tracker. Monitorizează cele 4 faze de somn (Superficial, REM, Ușor si Profund) și obține insights despre calitatea somnului tău, ajutându-te să îți îmbunătățești obiceiurile de somn.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza calitatea somnului

 • Fitness personalizat: Setează-ți obiectivele și ritmul de antrenament cu funcția HR Zone. Cu Galaxy Watch6 Classic, ești ghidat în mod eficient în timpul antrenamentelor, pentru a-ți atinge performanța maximă.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza toate antrenamentele

 • Rama rotativă: Navighează cu ușurință prin aplicații sau notificări cu ajutorul ramei rotative, care se întoarce pe Samsung Galaxy Watch6 Classic. Cu o simplă rotire a ramei, ecranul rămâne neatins, oferindu-ți control rapid și precis.
 • Ceasul tău unic: Personalizează fața ceasului cu design-uri, funcții și fotografii unice. Galaxy Watch6 Classic devine o expresie autentică a stilului tău personal.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm are aspect elegant

 • Integrare în ecosistemul Galaxy: Asociază-ți Galaxy Watch6 Classic cu orice smartphone Samsung cu Android 10 sau superior pentru apeluri, mesaje sau streaming de muzică direct de pe ceasul tău. Experimentează conectivitatea impecabilă oferită de ecosistemul Galaxy. Smartwatch-ul se poate conecta și cu alte smartphone-uri non-Galaxy, dar funțiile pot fi limitate.
 • Versiunea LTE poate primi apeluri si mesaje fără ca ceasul să fie conectat la telefon, pentru aceasta având nevoie de un eSIM de la operatorul de telefonie.
 • Ecran extins pentru vizualizare îmbunătățită: Bucură-te de vizualizări îmbunătățite și grafică clară pe un ecran mai mare, cu ramă mai subțire. Vezi totul în detalii și fără întreruperi.
 • Controler de cameră foto: Capturează fotografii perfecte de la distanță, cu un singur clic pe ceasul tău. Controlează camera foto a smartphone-ului cu ușurință, pentru a imortaliza momentele speciale.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm controleaza camera telefonului

 • Monitorizare a presiunii arteriale: Obține măsurători precise ale tensiunii arteriale, cu funcția Blood Pressure, direct de pe Galaxy Watch6 Classic. Rămâi conștient de starea sănătății tale, oriunde te-ai afla.
 • Monitorizare a ritmului cardiac: Galaxy Watch6 Classic monitorizează ritmul cardiac și detectează ritmuri cardiace neregulate, ritmuri prea ridicate sau scăzute.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza ritmul cardiac

 • Monitorizarea exercițiilor fizice: Urmărește peste 90 de tipuri diferite de antrenamente și monitorizează compoziția corpului. Galaxy Watch6 Classic te ajută să îți atingi obiectivele de fitness, cu performanță și precizie.
Vezi mai multe

Specificatii tehnice

Detalii Produs

SKU SM-R95
Producator Samsung

Specificatii fizice

Dimensiuni 42.5 x 42.5 x 10.9t
Greutate 52.0g
Acumulator 425/300mAh
Materiale Otel inoxidabil

Platforma

Sistem de operare Wear OS Powered by Samsung

Conectivitate

NFC Da
GPS Da, cu A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Bluetooth 5.3, Wi Fi, GPS, NFC, LTE

Senzori

Senzori Accelerometru, barometru, gyro, puls, senzor de lumina

Articole similare

Alte produse care te-ar putea interesa

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
smartwatch samsung galaxy watch6 classic 47mm r960 - bluetooth, r965 - lte
Cere oferta personalizata
samsung galaxy watch6 smartwatch 44mm sm-r940, sm-r945
Cere oferta personalizata

Stoc epuizat

samsung galaxy watch6 smartwatch 40mm sm-r930, sm-r935
Cere oferta personalizata

Stoc epuizat

Review-uri client

Scrie propriul review
Scrie un review pentru Samsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 43mm
loader
Se încarcă

check-circle Ai trimis un review pentru verificare.

loader
Se încarcă