Samsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 43mm

SKU
SM-R95

Descoperă performanța clasică și conectivitatea inteligentă cu Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm, R950 - Bluetooth / R955 - LTE, smartwatch-ul cu care îți îmbunătățești stilul.

Alege inovația și tehnologia la cel mai înalt nivel și explorează o lume de posibilități la încheietura ta, cu ajutorul ramei rotative!

Garanție: 24 de luni - Samsung Romania

Specificații Smartwatch Samsung Galaxy Watch6 43mm R950 / R955

 • Conectivitate prin GPS: Găsește rapid calea către destinația dorită cu GPS-ul, direct pe încheietura ta. Galaxy Watch6 Classic îți oferă ghidare precisă și în timp real, pentru a ajunge întotdeauna la timp și în siguranță.
 • Urmărirea calității somnului: Descoperă cum să ai un somn sănătos cu funcția Sleep Tracker. Monitorizează cele 4 faze de somn (Superficial, REM, Ușor si Profund) și obține insights despre calitatea somnului tău, ajutându-te să îți îmbunătățești obiceiurile de somn.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza calitatea somnului

 • Fitness personalizat: Setează-ți obiectivele și ritmul de antrenament cu funcția HR Zone. Cu Galaxy Watch6 Classic, ești ghidat în mod eficient în timpul antrenamentelor, pentru a-ți atinge performanța maximă.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza toate antrenamentele

 • Rama rotativă: Navighează cu ușurință prin aplicații sau notificări cu ajutorul ramei rotative, care se întoarce pe Samsung Galaxy Watch6 Classic. Cu o simplă rotire a ramei, ecranul rămâne neatins, oferindu-ți control rapid și precis.
 • Ceasul tău unic: Personalizează fața ceasului cu design-uri, funcții și fotografii unice. Galaxy Watch6 Classic devine o expresie autentică a stilului tău personal.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm are aspect elegant

 • Integrare în ecosistemul Galaxy: Asociază-ți Galaxy Watch6 Classic cu orice smartphone Samsung cu Android 10 sau superior pentru apeluri, mesaje sau streaming de muzică direct de pe ceasul tău. Experimentează conectivitatea impecabilă oferită de ecosistemul Galaxy. Smartwatch-ul se poate conecta și cu alte smartphone-uri non-Galaxy, dar funțiile pot fi limitate.
 • Versiunea LTE poate primi apeluri si mesaje fără ca ceasul să fie conectat la telefon, pentru aceasta având nevoie de un eSIM de la operatorul de telefonie.
 • Ecran extins pentru vizualizare îmbunătățită: Bucură-te de vizualizări îmbunătățite și grafică clară pe un ecran mai mare, cu ramă mai subțire. Vezi totul în detalii și fără întreruperi.
 • Controler de cameră foto: Capturează fotografii perfecte de la distanță, cu un singur clic pe ceasul tău. Controlează camera foto a smartphone-ului cu ușurință, pentru a imortaliza momentele speciale.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm controleaza camera telefonului

 • Monitorizare a presiunii arteriale: Obține măsurători precise ale tensiunii arteriale, cu funcția Blood Pressure, direct de pe Galaxy Watch6 Classic. Rămâi conștient de starea sănătății tale, oriunde te-ai afla.
 • Monitorizare a ritmului cardiac: Galaxy Watch6 Classic monitorizează ritmul cardiac și detectează ritmuri cardiace neregulate, ritmuri prea ridicate sau scăzute.

ceasul samsung galaxy watch6 classic 43mm monitorizeaza ritmul cardiac

 • Monitorizarea exercițiilor fizice: Urmărește peste 90 de tipuri diferite de antrenamente și monitorizează compoziția corpului. Galaxy Watch6 Classic te ajută să îți atingi obiectivele de fitness, cu performanță și precizie.
SKUSM-R95
ProducatorSamsung
Dimensiuni42.5 x 42.5 x 10.9t
Greutate52.0g
Acumulator425/300mAh
MaterialeOtel inoxidabil
Sistem de operareWear OS Powered by Samsung
NFCDa
GPSDa, cu A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Bluetooth5.3, Wi Fi, GPS, NFC, LTE
SenzoriAccelerometru, barometru, gyro, puls, senzor de lumina
Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Galaxy Watch6 Classic Smartwatch 43mm
To Top